|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy warto jeszcze kupować diesla |
Autor |
Wiadomość |
VG
Forumowicz
Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-01-2025, 21:04 Czy warto jeszcze kupować diesla
|
|
|
Walczę z myślami co kupić , chcę wymienić O2 na O3 ale nie wiem czy jeszcze inwestować w diesla czy już nie ma sensu. |
|
|
|
 |
waran73
Forumowicz
Auto: m.space runner 93r. 1.8b
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 176 Skąd: przemysl
|
Wysłany: 19-01-2025, 11:59
|
|
|
Witam. Jeszcze nie zabronili jeżdzic dieselem..! Jeszcze nie ten dzień..Mój kolega miał od mowości O3 w dieslu i sprzedał go..kupił nówkę O3 phev z 2.4 i jest bardziej zadowolony.Mój sąsiad taksówkarz ma O3 pheva i to auto ma prawie pól miliona km przebiegu.Wymienił w nim tylne amory,przedni wahacz,silniczek wycieraczek i akumulator 14v.. Ja miałem krótko O3 z 2.0 z ręczną skrzynią-był fajny i oszczędny- ale nie jezdziłem nim w duzych miastach..I od prawie pieciu lat też mam pheva z 2013r..I jestem zadowolony.. Problemy :padły przednie wahacze,chłodnica klimy i przerdzewiała blacha katalizatora- to był najwiekszy wydatek:1500 zł.Ale mam starego kata ciągle w domu, muszę sprzedac skupowaczom.. W dieslach z tego co wiem to epizody z wałkami w misce, nie nagminna ale może się przytrafić walka z pdf.. Spalanie phev diesel to wiadomo,ropień pali trochę mniej niż phev na autostradach, więcej w miescie. |
|
|
|
 |
|
|