|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma 1.8 GDI po lifcie 125KM] przednia poduszka silnika |
Autor |
Wiadomość |
stormag
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDi 2000r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2025, 13:14 [Carisma 1.8 GDI po lifcie 125KM] przednia poduszka silnika
|
|
|
Cześć, na Allegro kupiłem przednią poduszkę silnika - sprzedawca deklarował, że zgodną z moim VIN-em, ale podczas montażu okazało się, że rozstaw śrub jest większy o ok. 5mm (oryginał ok. 105mm, poduszka z Allegro ok. 110mm).
Mechanik polecił mi zwrócić poduchę, a sprzedawca z jednej strony zgodził się przyjąć zwrot, ale z drugiej uprzedził, że poduszki z innym rozstawem nigdzie nie dostanę (i z tego co widzę, rzeczywiście nic innego nie ma) i proponuje rozwiercić jeden z otworów montażowych. W związku z tym mam pytanie, czy któryś z Was miał może podobną sytuację, rozwiercił otwory i czy jest z tego zadowolony???
Co radzicie? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24259 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 23-05-2025, 08:34
|
|
|
Mam tak zrobione w jednym z aut, zrobiona tzw. fasolka. Jeśli drugi otwór będzie dopasowany, to nie ma prawa się nic przesunąć. |
|
|
|
 |
|
|