Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[C52A 1.5] elektryczne szyby
Autor Wiadomość
czupurek
[Usunięty]

Wysłany: 08-06-2007, 22:53   [C52A 1.5] elektryczne szyby

Witam. Pisaliście o instalacji elektrycznych szyb. Ciekawi mnie gdzie dokładnie się znajduje i jak wygląda ten sterownik. :oops: W zasadzie to nie wiem też dokładnie co mi jeszcze będzie potrzebne, ew. o czym trzeba wiedzieć, żeby z korbką rozstać się na dobre i szybki "zalataly". Podłaczam szybki do swojego Miśka a zdobyłem kompletne drzwi z rozbitka- podobno wszystko działało. :roll: Pomóżcie mi! Postudiowałem trochę teorii, jutro ruszam w praktykę i...jakoś czarno to widzę... :? Pozdrawiam. :rolleyes:

cinus123
[Usunięty]

Wysłany: 13-06-2007, 14:25   

witam ja też kiedyś przekładałem szyby w moim colciku wszystko pasuje jak ulał tylko wykręcasz stary mechanizm i montujesz nowy wpinasz się w koski które są koło zawiasów od drzwi gdzies tam wepchnięte. miałem jeden problem z zasilaniem więc podciągłem nowy plus od bezpiecznika szyb i wszystko chula

czupurek
[Usunięty]

Wysłany: 23-06-2007, 20:24   

cinus 123 jesli mozesz to podpowiedz jeszcze ktory to jest bezpiecznik,a mase skad brales :oops: i do ktorych kabli szlo zasilanie (kolor) :wink:

[ Dodano: 30-06-2007, 22:31 ]
w koncu sie udalo szybki lataja jak nic :wink: , cinus123 i to sie nazywa (pomoc) :lol:

Odpowiedz do tematu