|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C52A 1.5] elektryczne szyby |
Autor |
Wiadomość |
czupurek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2007, 22:53 [C52A 1.5] elektryczne szyby
|
|
|
Witam. Pisaliście o instalacji elektrycznych szyb. Ciekawi mnie gdzie dokładnie się znajduje i jak wygląda ten sterownik. W zasadzie to nie wiem też dokładnie co mi jeszcze będzie potrzebne, ew. o czym trzeba wiedzieć, żeby z korbką rozstać się na dobre i szybki "zalataly". Podłaczam szybki do swojego Miśka a zdobyłem kompletne drzwi z rozbitka- podobno wszystko działało. Pomóżcie mi! Postudiowałem trochę teorii, jutro ruszam w praktykę i...jakoś czarno to widzę... Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
cinus123 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2007, 14:25
|
|
|
witam ja też kiedyś przekładałem szyby w moim colciku wszystko pasuje jak ulał tylko wykręcasz stary mechanizm i montujesz nowy wpinasz się w koski które są koło zawiasów od drzwi gdzies tam wepchnięte. miałem jeden problem z zasilaniem więc podciągłem nowy plus od bezpiecznika szyb i wszystko chula |
|
|
|
 |
czupurek [Usunięty]
|
Wysłany: 23-06-2007, 20:24
|
|
|
cinus 123 jesli mozesz to podpowiedz jeszcze ktory to jest bezpiecznik,a mase skad brales i do ktorych kabli szlo zasilanie (kolor)
[ Dodano: 30-06-2007, 22:31 ]
w koncu sie udalo szybki lataja jak nic , cinus123 i to sie nazywa (pomoc) |
|
|
|
 |
|
|