Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupowane sercem, nie rozumem...
Autor Wiadomość
Olivia 
Forumowicz
Pod nickiem

Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
Pomogła: 3 razy
Wysłany: 11-12-2025, 12:53   

tą kamerą w gwieździe to jest średnio. Ona może się nie brudzi ale zamarza.

Stelvio uważam że to jest najlepszy SUV dla kogoś kto lubi jeździć za rozsądne pieniądze. Mam taki łuk gdzie ograniczenie jest do 60 dla większych pojazdów.Tam spokojnie 307 w kombi ze szklanym dachem wchodze 90. Stelvio którym jechałam tylko raz jechałam 113. Dla porównania Mustangiem do 90 pod warunkiem że jest sucho, bez ścinania, w liniach. A3 z dieslem czy w Quattro 110, jw. W x4 na MSport zawieszeniu dochodziłam do 125 ale już mocno wynosiło, jakieś piski opon. Czuć wagę, kładzie się, obawiasz się że lusterko złoży się o nawierzchnię. Stelvio lekko, nie czuć gabarytu auta. Lepsze trzymanie w fotelach niż w Gelendzie w AMG gdzie są te aktywne boczki. Ty masz koniczynkę więc sądzę że spokojnie bym zbliżała się z prędkością do mojej Yamahy w tym łuku.
Z minusów kamera, to fakt. Ona jest z Daily i Fiata. Jakby się uszkodziła to taniej iść do Fiata, ten sam interfejs, obiektyw i cena na polskie to coś koło 800 jeżeli dobrze kojarzę. W AR i Maseratti one są cenione na 2.5. Aha, inna jest w Fiacie 500, ona już nie pasuje. Ale kto tam patrzy do tyłu ;)
Bardziej denerwował radar dopplerowski który się brudził od śniegu i błota. Wtedy nie tylko aktywny nie działa z którego ja nie korzystam, ale w ogóle nie działa tempomat. I jedziesz z - nomen omen - choinką na desce ;)
Ale wykonanie super, prowadzenie jeszcze lepsze. Dla bajerow i cepeli kupujesz jakieś Mercedesy czy chińskie wynalazki. Dla jazdy Stelvio.

Oczywiście łuk jest zlokalizowany poza UE. To zamknięty odcinek do testów bombowców intergalaktycznych :)

Odpowiedz do tematu