Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupowane sercem, nie rozumem...
Autor Wiadomość
ledziu 
Forumowicz

Auto: Toyota/mitsu
Kraj/Country: Polska
Wysłany: Dzisiaj 7:35   

Cytat:
powinno pójść w miarę wiedząc gdzie siedzą spinki

Bardziej myślałem o plastikach zewnątrz auta typu zderzaki, kierownice powietrza, listwy itp.
Owczar napisał/a:
Kurtyna cała. Licytowałem raz z odpaloną kurtyna, ale z racji kosztów się poddałem. Kwoty idą w 30k na sama pirotechnikę chcąc zamówić części w pl - oczywiście poza ASO - np toyota-czesci czy 2407 to 30k. Kurtyny sa mega drogie - 7.5k sztuka, strzelają obie. Do tego czujniki, komp, napinacze plus poduszki foteli z jednej strony.
W USA nieco taniej, ale trzeba kombinować z pośrednikami i wysyłka pirtoechniki wymaga procedur - pośrednicy wysyłają to jak leci i można mieć problemy.

Dlatego pytałem bo nietypowych, nowych aut cena piro potrafi zaskoczyć. Chociaż takich cen się nie spodziewałem :(
O i następna nauka :D

Sorki że zadaje pytania :wink:

Kolor trzy warstwy ?

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Wysłany: Dzisiaj 7:51   

Auto oba zderzaki ma w bagażniku. Rozebrane do wyceny.
Dlatego też zależało mi na manualu, zeby to poskładać jak należy.
Generalnie Lexusy w usa/Kanadzie idą bardzo wysoko - Afryka i Azja podbija mocno ceny. Druga sprawa, ze sporo z nich zostaje w Ameryce.

Ten mój ma sporo elementów uszkodzonych - poza tylnym błotnikiem wszystkie wymienne. Dużo zabawy dla mnie, sporo części potrzebne, ale dzięki temu bardziej opłacalny import. Co ciekawe, jak alfa, czysty tytuł.

Mnie ceny piro też zaskoczyły. W porównaniu do niemieckich marek jak bmw czy Mercedes - cena x3 porównując np do bmw x5. Cały czas mowa o nowej pirtoechnice.

Odnośnie koloru, w sumie to dobre pytanie, muszę sprawdzić. Może być 3 warstwy - kolejny koszmar lakiernika i mój 😂

Odpowiedz do tematu