Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
kontrolka ładowania???
Autor Wiadomość
Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 01-07-2007, 22:58   

A jak mówiłem, że Carisma to jedyny bubel Mitsu, to mało mnie wszyscy nie zlinczowali na forum :twisted: :badgrin:

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 02-07-2007, 10:36   

Bastek napisał/a:
Carisma to jedyny bubel Mitsu

Regulator jest BOSCH, a co BOSCHa to do kosza. Każde auto ma swoje wady. Niestety w Mitsu wady występują tylko w tych w których numer nadwozia zaczyna się od X, a brak wad w autach z J na początku numeru VIN. Życie nie bajka.... ;)

[ Dodano: 02-07-2007, 12:04 ]
Mam nowe regulatory po około 150zł gdyby ktoś chciał to PW.

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-07-2007, 19:37   

Bastek napisał/a:
A jak mówiłem, że Carisma to jedyny bubel Mitsu, to mało mnie wszyscy nie zlinczowali na forum :twisted: :badgrin:

Wchodzisz na forum Carismy po to tylko aby błysnąć intelektem wypowiadając swoje "złote myśli" ?
Temat dotyczy kontrolki ładowania.Jeżeli nie masz w tym temacie nic do powiedzenia to lepiej nie zabieraj głosu w ogóle.Jeżeli jednak nie możesz spać z tego powodu i czujesz potrzebę aby popsioczyć na Carismę, napisz nowy temat i ciesz sie do bólu, że posiadasz Lancera.

jaceko
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2007, 12:53   

[quote="bartek_nkm"]
Bastek napisał/a:
Carisma to jedyny bubel Mitsu

Regulator jest BOSCH, a co BOSCHa to do kosza. Każde auto ma swoje wady. Niestety w Mitsu wady występują tylko w tych w których numer nadwozia zaczyna się od X, a brak wad w autach z J na początku numeru VIN. Życie nie bajka.... ;)

Ja mam nadwozie które oznaczone zaczyna sie na X i juz troche nim zrobiłem km i nie narzekam.
Wychodze z tego założenia jak to dba tak ma

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2007, 17:02   

Ja miałem dwa na J i teraz jeszcze mam jedno na X. W tym na X zrobiłem więcej niż w obu na J :P

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2007, 18:13   

Panowie nie rozumiem takich ludzi, którzy chwalą coś na potęgę, mimo iż sprawia im częste problemy :?
Bądzmy obiektywni! Wystarczy porównać forum Lancera z forum Carismy, co nie oznacza iż Lancer to mega bezawaryjne, najtrwalsze, najładniesze i wogóle naj ze wszystkich aut, jak co niektórzy z forum twierdzą o Cari.
Obiecuję, że nie będę zaglądał na forum Cari, bo jak widać prawda w oczy kole!
Pozdr i życzę dalszej bezawaryjnej eksploatacji:)

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 03-07-2007, 18:31   

Bastek nie jezdzisz cari to nie wiem po czym opinie wyrabiasz, to tak samo mozesz opisac o toyocie avensis wchodzac na forum toyoty ?? :) prawda w oczy nie kole, ale tak jak w lancerze tak i w carismie sa stale usterki z ktorych wiekszosc (odpukac) u mnie nie wystepuje
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2007, 18:59   

Opinia jest wyrobiona tu na forum i wszystko się zgadza z Cari kolegi mojego ojca rocznik 2002, który zakupił ją w salonie w Gdańsku .
Jeździł kilkoma autami i akurat jego Cari nie jest wyjątkowo bezawaryjna, ale oczywiście tragedii nie ma , wszystko się psuje.
Nie lubię tylko nieobiektywnych wypowiedzi , sorry jeśli kogoś uraziłem :P

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-07-2007, 19:01   

Bastek napisał/a:
Obiecuję, że nie będę zaglądał na forum Cari, bo jak widać prawda w oczy kole!
Pozdr i życzę dalszej bezawaryjnej eksploatacji:)

Póki co (odpukać !) ta "prawda" nie dotyczy mojego egzemplarza mimo, że mam "X" ale życzenia przyjmuję i wzajemnie.
A tak prawdę mówiąc trochę niepotrzebnie się uniosłem...To wszystko przez to, że zazdroszczę Koledze Lancerka :wink:
Ostatnio zmieniony przez turek61 03-07-2007, 19:02, w całości zmieniany 1 raz  

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2007, 19:02   

Chciałbym dodać iż najlepiej wszystkie usterki zwala się np: na Bosha, a podzespoły tej marki spotykamy w większości aut na świecie i jakoś jeżdżą :?

[ Dodano: 03-07-2007, 19:08 ]
Zazdrościć to można , owszem ale EVO :mrgreen:
chociaż nowy Lancer w wersji cywilnej, też jest całkiem miły no i sporo tańszy.
Jeszcze raz sorry za moje uwagi, ale tak kolorowo jak tu chyba nie jest:)
Pozdr wszystkich.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 03-07-2007, 20:21   

Bastek napisał/a:
na Bosha,

no bo sie zwala jesli robi jakis zamiennik, a inna firma robi ten sam zamiennik w tej samej cenie i wytrzymuje 3 razy wiecej niz bosch no to zalozylbys boscha ?? :D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 04-07-2007, 08:30   

Nie założyłbym Bosha, ale po co pisać, że jest do kitu?
Nie nadaje się poprostu jako zamiennik do japończyków i tyle.
Szwagier ma A6 1.9TDI 130km. i na co nie spojrzę wszędzie Bosh, auto jest z 2001 roku i oprócz wymiany wahacza i innych gumek w zawiechu nic się nie dzieje, a butuje to auto na każdym kroku, aż mi szkoda tego silnika :(

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 04-07-2007, 14:57   

Kupiłem zamiennik regulatora - nie BOSCH. Zobaczymy jak długo będzie trzymał.

Odpowiedz do tematu