|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ1A 1.3] Oświetlenie kabiny |
Autor |
Wiadomość |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 21:21 [CJ1A 1.3] Oświetlenie kabiny
|
|
|
Zainstalowałem sobie dzisiaj radio w swoim miśku. Miałem pewne problemy bo po dotknięciu anteny radio gasło okazało się że w złym miejscu dałem uziemienie . Sytuacja jest taka że radio obecnie spisuje się ok natomiast wysiadło mi światełko wewnątrz kabiny. Czy istnieje jakaś szansa że przy instalowaniu radia zrobiłem coś z oświetleniem kabiny bo jeszcze wczoraj było ok. Jutro sprawdzę bezpieczniki ale narzazie proszę o wasze zdanie czy jedno mogło mieć wpływ na drugie. |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 21:33
|
|
|
Podczas zwarcia walnął bezpiecznik, lub ewentualnie padła żaróweczka:) |
|
|
|
 |
krzys78
Forumowicz

Auto: Czasem sprzątam ASXa żony
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 229 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 28-07-2007, 12:37
|
|
|
A kasuje się licznik i zegar po otwarciu drzwi?
Jeżeli tak jest to bezpiecznik. |
|
|
|
 |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2007, 13:59
|
|
|
Nie mam bladego pojęcia co to mogło być wczoraj kiła mogiła, a dzisiaj działa. Z jednej strony się ciesze ale z drugiej to dziwna sprawa że się samo naprawiło |
|
|
|
 |
yossarian1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2007, 14:20
|
|
|
IGNS, sprawdź żarówkę, ja miałem taką samą sytuację i okazało się, że ząb czasu odcisnął się na żarówce w taki sposób, iż czasami świeciła a czasami nie, a po wyjęciu jej po prostu rozsypała mi się w rękach. |
|
|
|
 |
|
|