|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Się żenię... |
Autor |
Wiadomość |
gg66 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2007, 23:33
|
|
|
...zastanów sie co robisz!
POWODZENIA!!! ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA |
|
|
|
 |
Tomba [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2007, 15:16
|
|
|
Lukmar wszystkiego naj naj na nowej drodze obyscie mieli ja najmniej zakrętów |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2007, 20:28
|
|
|
Panowie MITSUMANIACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłem z morasiem na ślubie Lukamara.
Otrzymał od nas jako MITSUMANIAKÓW z ELBLĄGA taki oto bukiet w koszu.
Był bardzo zadowolony że przyjechaliśmy na ślub.
Popilotowaliśmy go do domu weselnego. Bardzo nam za to dziękował.
Lukamar, życzymy ci powodzenia w małżeństwie. |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-09-2007, 22:36
|
|
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 09-09-2007, 23:47
|
|
|
|
Just think...
. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
lukamar [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2007, 12:34
|
|
|
Jestem już z powrotem. Po raz pierwszy klepie w klawiaturę z obrączka, dziwne uczucie
Przede wszystkim - Doli i Moraś jeszcze raz serdeczne dzięki!!!! I całej ekipie odpowiedzialnej za bukiet!!!!!!!!
Wszystko wyszło rewelacyjnie. Pod kościołem Galant i Carisma klasycznie zastawiły nam przejazd i chłopaki wręczyli nam bukiet z życzeniami. Potem eskortowali naszego Fiata 125p (od 1974 roku w rodzinie, colt niestety zbyt mały) nas do samego pałacu w Janowie pod Elblągiem, gdzie wszyscy byli świadkami naszego tryumfalnego wjazdu, zwłaszcza, że Gal z rozpostartym sztandarem robił wrażenie . Szkoda tylko, że nie zdążyłem wam jeszcze raz podziękować i trzasnąć wspólnej fotki. No i że nie zaszliście do ogrodu na szampana, a i pewnie ze stołów też by się coś udało dla was zwinąć. Mam nadzieję tylko, że mój świadek wystarczająco gorąco namawiał.
Najfajniej było potem jak wszystkim tłumaczyłem skąd te samochody i bukiet, który BTW był zdecydowanie najładniejszy ze wszystkich kwiatów, które dostaliśmy. Jak mówiłem, że to fanclub Mitsubishi, a chłopaków to właściwie pierwszy raz na oczy widziałem to byli lekko zaskoczeni I pochowali swoje ople, fordy i vw za stodołę... Nawet mąż koleżanki przyznał, że do tego momentu myślał, że to on i jego koledzy z Lancia Klubu są elitą...
A sam ślub i wesele już nie miało wyboru i nie odbiegło od wysokiego poziomu Mitsumaniaków... |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 11:55
|
|
|
lukamar napisał/a: | Doli i Moraś jeszcze raz serdeczne dzięki!!!! |
Nie ma za co!!!!!! Tylko nie daj się żonie lukamar napisał/a: | Szkoda tylko, że nie zdążyłem wam jeszcze raz podziękować i trzasnąć wspólnej fotki. No i że nie zaszliście do ogrodu na szampana, a i pewnie ze stołów też by się coś udało dla was zwinąć. |
Szkoda że sobie nie trzasneliśmy fotki. Ale wybacz, troszkę sie śpieszyliśmy. lukamar napisał/a: | Mam nadzieję tylko, że mój świadek wystarczająco gorąco namawiał. |
Oj namawiał, namawiał. lukamar napisał/a: | bukiet, który BTW był zdecydowanie najładniejszy ze wszystkich kwiatów, które dostaliśmy |
A to zasługa mojej żony. lukamar napisał/a: | Jak mówiłem, że to fanclub Mitsubishi, a chłopaków to właściwie pierwszy raz na oczy widziałem to byli lekko zaskoczeni |
W końcu jesteśmy jedną wspólną rodziną. lukamar napisał/a: | Nawet mąż koleżanki przyznał, że do tego momentu myślał, że to on i jego koledzy z Lancia Klubu są elitą... |
Poprostu, nie ma lepszych od nas. Oczywiście nie uwłaczając klubowi Lancia.
lukamar napisał/a: | Potem eskortowali naszego Fiata 125p (od 1974 roku w rodzinie, colt niestety zbyt mały) |
Mogłeś coś powiedzieć to z miłą chęcią zawiózł bym cię i twoją małżonkę do ślubu Galem z flagą na pokładzie. |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2007, 00:39
|
|
|
Dolaczam sie do spoznionych zyczen, ale wczesniej niestety nic nie wiedzialem
Oby Wam sie dobrze zylo!! |