Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Się żenię...
Autor Wiadomość
gg66
[Usunięty]

Wysłany: 06-09-2007, 23:33   

...zastanów sie co robisz! :twisted:
POWODZENIA!!! ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA :axe:

Tomba
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2007, 15:16   

Lukmar wszystkiego naj naj na nowej drodze obyscie mieli ja najmniej zakrętów :P

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2007, 20:28   

Panowie MITSUMANIACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłem z morasiem na ślubie Lukamara.
Otrzymał od nas jako MITSUMANIAKÓW z ELBLĄGA taki oto bukiet w koszu.

Był bardzo zadowolony że przyjechaliśmy na ślub.
Popilotowaliśmy go do domu weselnego. Bardzo nam za to dziękował.
Lukamar, życzymy ci powodzenia w małżeństwie.

raddex 
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-09-2007, 22:36   

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 09-09-2007, 23:47   

:D

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 10-09-2007, 10:07   

Cns80 już pytałem ... a Ty Lukamar jak tam :?: :?:
Żyjesz jeszcze :?: :?: :badgrin: :D

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

lukamar
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 12:34   

Jestem już z powrotem. Po raz pierwszy klepie w klawiaturę z obrączka, dziwne uczucie :)
Przede wszystkim - Doli i Moraś jeszcze raz serdeczne dzięki!!!! I całej ekipie odpowiedzialnej za bukiet!!!!!!!!
Wszystko wyszło rewelacyjnie. Pod kościołem Galant i Carisma klasycznie zastawiły nam przejazd i chłopaki wręczyli nam bukiet z życzeniami. Potem eskortowali naszego Fiata 125p (od 1974 roku w rodzinie, colt niestety zbyt mały) nas do samego pałacu w Janowie pod Elblągiem, gdzie wszyscy byli świadkami naszego tryumfalnego wjazdu, zwłaszcza, że Gal z rozpostartym sztandarem robił wrażenie :) . Szkoda tylko, że nie zdążyłem wam jeszcze raz podziękować i trzasnąć wspólnej fotki. No i że nie zaszliście do ogrodu na szampana, a i pewnie ze stołów też by się coś udało dla was zwinąć. Mam nadzieję tylko, że mój świadek wystarczająco gorąco namawiał.
Najfajniej było potem jak wszystkim tłumaczyłem skąd te samochody i bukiet, który BTW był zdecydowanie najładniejszy ze wszystkich kwiatów, które dostaliśmy. Jak mówiłem, że to fanclub Mitsubishi, a chłopaków to właściwie pierwszy raz na oczy widziałem to byli lekko zaskoczeni :lol: I pochowali swoje ople, fordy i vw za stodołę... ;) Nawet mąż koleżanki przyznał, że do tego momentu myślał, że to on i jego koledzy z Lancia Klubu są elitą... :mrgreen:
A sam ślub i wesele już nie miało wyboru i nie odbiegło od wysokiego poziomu Mitsumaniaków...

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2007, 11:55   

lukamar napisał/a:
Doli i Moraś jeszcze raz serdeczne dzięki!!!!

Nie ma za co!!!!!! Tylko nie daj się żonie :biggrin:
lukamar napisał/a:
Szkoda tylko, że nie zdążyłem wam jeszcze raz podziękować i trzasnąć wspólnej fotki. No i że nie zaszliście do ogrodu na szampana, a i pewnie ze stołów też by się coś udało dla was zwinąć.

Szkoda że sobie nie trzasneliśmy fotki. Ale wybacz, troszkę sie śpieszyliśmy.
lukamar napisał/a:
Mam nadzieję tylko, że mój świadek wystarczająco gorąco namawiał.

Oj namawiał, namawiał.
lukamar napisał/a:
bukiet, który BTW był zdecydowanie najładniejszy ze wszystkich kwiatów, które dostaliśmy

A to zasługa mojej żony.
lukamar napisał/a:
Jak mówiłem, że to fanclub Mitsubishi, a chłopaków to właściwie pierwszy raz na oczy widziałem to byli lekko zaskoczeni

W końcu jesteśmy jedną wspólną rodziną. 8)
lukamar napisał/a:
Nawet mąż koleżanki przyznał, że do tego momentu myślał, że to on i jego koledzy z Lancia Klubu są elitą...

Poprostu, nie ma lepszych od nas. Oczywiście nie uwłaczając klubowi Lancia.
lukamar napisał/a:
Potem eskortowali naszego Fiata 125p (od 1974 roku w rodzinie, colt niestety zbyt mały)

Mogłeś coś powiedzieć to z miłą chęcią zawiózł bym cię i twoją małżonkę do ślubu Galem z flagą na pokładzie.

adams12
[Usunięty]

Wysłany: 15-09-2007, 00:39   

Dolaczam sie do spoznionych zyczen, ale wczesniej niestety nic nie wiedzialem :(

Oby Wam sie dobrze zylo!!

Odpowiedz do tematu