|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ubranka mitsu |
Autor |
Wiadomość |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2005, 10:54 ubranka mitsu
|
|
|
Panowie szukam - jakiegos sklepu (moze internetowego) ktory ma w sprzedazy ciuchy firmowane przez mitsubishi... Wiem ze na rajdach mistrzostw swiata mozna kupic takie gadzety,ale niestety nie bardzo chce mi sie jechac na jakis rajd specjalenie po ciuchy..... Z gory dzieki.... |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2005, 11:23
|
|
|
zdaje się, że Beatka publikowała cennik... CTZP były tam ubranka mitsu |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2005, 13:10
|
|
|
hmm........no to nie do konca to co mialalem na mysli.....raczej interesuja mnie takie ciuchy jak maja teamy fabryczne.........widzialem jednego kolesia u mnie w miescie w takiej czerwonej kurtce mitsu z napisem na plecach ONE TEAM ONE PASSION.......kurtka byla naprawde niezla....byly na niej poza logo mitsu jeszcze chyba castrol i rozne inne firmy....ale w necie nigdzie tego nie moge wylookac zeby kupic...:( |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2005, 14:11
|
|
|
popytaj na allegro tam jak nie maja to podrobia/uszyja |
|
|
|
 |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2005, 22:30
|
|
|
heheheh spoko niezly pomysl,ale niestety chce oryginal:) |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2005, 23:11
|
|
|
eetam i tak pewnie te kurtki robi ci sami wiesniacy z tej samej wioski w chinach tylko jeda zmiana klepie dla mitsu druga dla "prywatnych" importerow. |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2005, 07:25
|
|
|
arturro napisał/a: | eetam i tak pewnie te kurtki robi ci sami wiesniacy z tej samej wioski w chinach tylko jeda zmiana klepie dla mitsu druga dla "prywatnych" importerow. |
Heheheh, wyjąłeś mi to z ust arturro |
|
|
|
 |
|
|