Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ubranka mitsu
Autor Wiadomość
perver
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 10:54   ubranka mitsu

Panowie szukam - jakiegos sklepu (moze internetowego) ktory ma w sprzedazy ciuchy firmowane przez mitsubishi... Wiem ze na rajdach mistrzostw swiata mozna kupic takie gadzety,ale niestety nie bardzo chce mi sie jechac na jakis rajd specjalenie po ciuchy..... Z gory dzieki....

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 11:23   

zdaje się, że Beatka publikowała cennik... CTZP były tam ubranka mitsu

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-12-2005, 12:10   

Poszukaj tu: http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=1137

perver
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 13:10   

hmm........no to nie do konca to co mialalem na mysli.....raczej interesuja mnie takie ciuchy jak maja teamy fabryczne.........widzialem jednego kolesia u mnie w miescie w takiej czerwonej kurtce mitsu z napisem na plecach ONE TEAM ONE PASSION.......kurtka byla naprawde niezla....byly na niej poza logo mitsu jeszcze chyba castrol i rozne inne firmy....ale w necie nigdzie tego nie moge wylookac zeby kupic...:(

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 14:11   

popytaj na allegro tam jak nie maja to podrobia/uszyja

perver
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 22:30   

heheheh spoko niezly pomysl,ale niestety chce oryginal:)

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 23:11   

eetam i tak pewnie te kurtki robi ci sami wiesniacy z tej samej wioski w chinach tylko jeda zmiana klepie dla mitsu druga dla "prywatnych" importerow.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 13-12-2005, 07:25   

arturro napisał/a:
eetam i tak pewnie te kurtki robi ci sami wiesniacy z tej samej wioski w chinach tylko jeda zmiana klepie dla mitsu druga dla "prywatnych" importerow.

Heheheh, wyjąłeś mi to z ust arturro :-)

Odpowiedz do tematu