|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
blad na ECU |
Autor |
Wiadomość |
margan1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2007, 16:57 blad na ECU
|
|
|
Witam wszystkich. Po wymianie kondensatorow ECU wyskoczyly mi 2 bledy:
12
16
Robie to pierwszy raz i niewykluczam ze sie niepomylilem ale czy jest w eclipse blad 16 bo na stronie krzyzaka znalazlem tylko 12
mam eclipsa GS 2.0
i jeszcze jedno czy jak jest uszkodzony przepływomierz to jest to przyczyna falowania obrotow bo silniczek krokowy jest podobno sprawny
Dzieki za info |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2007, 17:16
|
|
|
Uszkodzony przeplywomierz moze wplywac na falowanie obrotów i nie tylko, ten miernik jesli jest uszkodzony moze powodować równiez wiele innych niedomagan. Ja również o błędzie 16-tym nie słyszałem. |
|
|
|
 |
margan1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2007, 18:22
|
|
|
Dzieki wielkie moze wiesz jaki jest koszt tego ustrojstwa? |
|
|
|
 |
Esio [Usunięty]
|
|
|
|
 |
cy_cek [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2007, 23:53
|
|
|
umów się z Krzyżakiem (wiedzę iż jesteś z tego miasta co On) i sprawdzcie na palmie dokładnie jakie są błędy zapamiętane i jakie aktywne. Kto naprawiał Ci kompa?? Może wszystkie ścieżki zostały nieprawidłowo naprawione. Na palmie powinno wiele wyjść.
|
|
|
|
 |
margan1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2007, 06:32
|
|
|
niestety urodzilem sie w malborku ale mieszkam teraz w nottingham (anglia) wiec krzyzak niepomoze a kompa sam robilem |
|
|
|
 |
|
|