Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
blad na ECU
Autor Wiadomość
margan1983
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2007, 16:57   blad na ECU

Witam wszystkich. Po wymianie kondensatorow ECU wyskoczyly mi 2 bledy:
12
16
Robie to pierwszy raz i niewykluczam ze sie niepomylilem ale czy jest w eclipse blad 16 bo na stronie krzyzaka znalazlem tylko 12
mam eclipsa GS 2.0
i jeszcze jedno czy jak jest uszkodzony przepływomierz to jest to przyczyna falowania obrotow bo silniczek krokowy jest podobno sprawny
Dzieki za info

mitutoyo
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2007, 17:16   

Uszkodzony przeplywomierz moze wplywac na falowanie obrotów i nie tylko, ten miernik jesli jest uszkodzony moze powodować równiez wiele innych niedomagan. Ja również o błędzie 16-tym nie słyszałem.

margan1983
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2007, 18:22   

Dzieki wielkie moze wiesz jaki jest koszt tego ustrojstwa?

Esio
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2007, 20:06   

Jest na allegro do sprzedania http://moto.allegro.pl/it...pse_2_0_94.html

cy_cek
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2007, 23:53   

umów się z Krzyżakiem (wiedzę iż jesteś z tego miasta co On) i sprawdzcie na palmie dokładnie jakie są błędy zapamiętane i jakie aktywne. Kto naprawiał Ci kompa?? Może wszystkie ścieżki zostały nieprawidłowo naprawione. Na palmie powinno wiele wyjść.

:) ;)

margan1983
[Usunięty]

Wysłany: 03-11-2007, 06:32   

niestety urodzilem sie w malborku ale mieszkam teraz w nottingham (anglia) wiec krzyzak niepomoze a kompa sam robilem

Odpowiedz do tematu