Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy kobiety lubią markę Mitsubishi
Autor Wiadomość
FIGARA
[Usunięty]

Wysłany: 11-02-2008, 09:12   

Jak najbardziej mogę dopisać się do listy kobiet jeżdżących Mitsubishi :twisted: Moją Smoczycą jeżdżę już prawie 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z tej marki :)

sebekColt97 
Mitsumaniak

Auto: -
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-02-2008, 11:53   

Kobieta za kierownicą sportowej Eclipse musi mieć temperament? Rany, na drodze lepiej uciekać malutkim miśkiem jak zauważe Eclipse i pełną temperamentu panią. :)

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 11-02-2008, 17:52   

Dedis napisał/a:
:mrgreen: jak wchodzę w zakręty na ręcznym to jeszcze mówi "udam, że nie wiem co się stało" :D

hehe, moja jak widzi że łapię zimą za ręczny to od razu zapobiegawczo fuczy: tu jest wąsko - nie kombinuj... :badgrin:

[ Dodano: 11-02-2008, 17:56 ]
sebekColt97 napisał/a:
Kobiety zwykle lubią małe samochody

Huh, moja powiedziała że zrobi prawko jak jej kupię "dżipa" i to najlepiej dużego :badgrin: i teraz powinienem dodać że jest drobniutka i szczuplutka raczej coś a'la w typie figury Kylie więc ona taka malutka a auto takie ogromne to by była niezła kombinacja :rolleyes:

FIGARA
[Usunięty]

Wysłany: 12-02-2008, 08:36   

saphire napisał/a:
hehe, moja jak widzi że łapię zimą za ręczny to od razu zapobiegawczo fuczy: tu jest wąsko - nie kombinuj... :badgrin:

To zupełnie jak mój mężczyzna :twisted: :lol: :badgrin:

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Wysłany: 12-02-2008, 08:56   

Jak to Rafal_Szczecin określa: "Mitsubishi rlz, bo ma 3 diamenty, a laski leca na diamenty" :mrgreen:
W końcu diament, to najlepszy przyjaciel kobiety, a jeśli są 3 to już pełen wypas (w życiu warto mieć przyjaciół :biggrin: ).
Moja miłość do auta jest opisana w dziale Nasze miśki - "My name is White. Mr. White".
A moje zboczenie do tej marki jest na tyle dalekie, że do ręcznego pisania używam pióra kulkowego (uwaga tu reklama) MITSUBISHI PENCIL (uni-ball'a) :badgrin:
Narazie nie mam innych sprzętów tej marki, ale kto wie co jeszcze upatrzę - "rodzina" Mitsubishi jest duża :mrgreen:

sebekColt97 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-02-2008, 09:49   

Mam nadzieję, że w końcu diamentowy Colt i mi przyniesie miłość i kobietę którą będe kochał i nie tylko woził diamentowym autkiem ale diamenty dawał jej na szyję. A na razie mam super colciaka i niestety życie kiepskie jednym słowem, szare i smutne. :cry:

misjonarz. 
Mitsumaniak
\KSG/

Auto: Subaru OBK III
Wysłany: 15-02-2008, 16:55   

sebekColt97 napisał/a:
Mam nadzieję, że w końcu diamentowy Colt i mi przyniesie miłość i kobietę którą będe kochał i nie tylko woził diamentowym autkiem ale diamenty dawał jej na szyję

spoko mając C50 poznałem moją żonę więc dasz radę :D
a zdawaniem diamentów to lepiej za bardzo kobiet tak nie rozpieszczać bo się bardzo szybko przyzwyczajają :badgrin:

Gość zobacz mojego misia

ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00

sebekColt97 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-02-2008, 12:00   

Która z kobiet nie oczekuje na diamenty od swojego faceta, chyba każda :) Tylko czy wartościowszym diamentem jest samochód czy prezent od jubilera?
Wkrótce 8 marca, nie jeden z was poleci kupić jakieś diamentowe prezenty dla wielbicielek :)

jawlo 
Forumowicz

Auto: SS DiD mint silver
Wysłany: 17-02-2008, 14:54   

Coś ma się jenak na rzeczy :D

Outlander został wybrany przez Kobiety
samochodem roku :mrgreen:

Odpowiedz do tematu