Czy kobiety lubią markę Mitsubishi |
Autor |
Wiadomość |
FIGARA [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2008, 09:12
|
|
|
Jak najbardziej mogę dopisać się do listy kobiet jeżdżących Mitsubishi Moją Smoczycą jeżdżę już prawie 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z tej marki |
|
|
|
 |
sebekColt97
Mitsumaniak
Auto: -
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-02-2008, 11:53
|
|
|
Kobieta za kierownicą sportowej Eclipse musi mieć temperament? Rany, na drodze lepiej uciekać malutkim miśkiem jak zauważe Eclipse i pełną temperamentu panią. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 11-02-2008, 17:52
|
|
|
Dedis napisał/a: | :mrgreen: jak wchodzę w zakręty na ręcznym to jeszcze mówi "udam, że nie wiem co się stało" |
hehe, moja jak widzi że łapię zimą za ręczny to od razu zapobiegawczo fuczy: tu jest wąsko - nie kombinuj...
[ Dodano: 11-02-2008, 17:56 ]
sebekColt97 napisał/a: | Kobiety zwykle lubią małe samochody |
Huh, moja powiedziała że zrobi prawko jak jej kupię "dżipa" i to najlepiej dużego i teraz powinienem dodać że jest drobniutka i szczuplutka raczej coś a'la w typie figury Kylie więc ona taka malutka a auto takie ogromne to by była niezła kombinacja |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
FIGARA [Usunięty]
|
Wysłany: 12-02-2008, 08:36
|
|
|
saphire napisał/a: | hehe, moja jak widzi że łapię zimą za ręczny to od razu zapobiegawczo fuczy: tu jest wąsko - nie kombinuj... |
To zupełnie jak mój mężczyzna |
|
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
|
Wysłany: 12-02-2008, 08:56
|
|
|
Jak to Rafal_Szczecin określa: "Mitsubishi rlz, bo ma 3 diamenty, a laski leca na diamenty"
W końcu diament, to najlepszy przyjaciel kobiety, a jeśli są 3 to już pełen wypas (w życiu warto mieć przyjaciół ).
Moja miłość do auta jest opisana w dziale Nasze miśki - "My name is White. Mr. White".
A moje zboczenie do tej marki jest na tyle dalekie, że do ręcznego pisania używam pióra kulkowego (uwaga tu reklama) MITSUBISHI PENCIL (uni-ball'a)
Narazie nie mam innych sprzętów tej marki, ale kto wie co jeszcze upatrzę - "rodzina" Mitsubishi jest duża |
|
 |
sebekColt97
Mitsumaniak
|
Wysłany: 15-02-2008, 09:49
|
|
|
Mam nadzieję, że w końcu diamentowy Colt i mi przyniesie miłość i kobietę którą będe kochał i nie tylko woził diamentowym autkiem ale diamenty dawał jej na szyję. A na razie mam super colciaka i niestety życie kiepskie jednym słowem, szare i smutne. |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 15-02-2008, 16:55
|
|
|
sebekColt97 napisał/a: | Mam nadzieję, że w końcu diamentowy Colt i mi przyniesie miłość i kobietę którą będe kochał i nie tylko woził diamentowym autkiem ale diamenty dawał jej na szyję |
spoko mając C50 poznałem moją żonę więc dasz radę
a zdawaniem diamentów to lepiej za bardzo kobiet tak nie rozpieszczać bo się bardzo szybko przyzwyczajają |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
sebekColt97
Mitsumaniak
|
Wysłany: 16-02-2008, 12:00
|
|
|
Która z kobiet nie oczekuje na diamenty od swojego faceta, chyba każda Tylko czy wartościowszym diamentem jest samochód czy prezent od jubilera?
Wkrótce 8 marca, nie jeden z was poleci kupić jakieś diamentowe prezenty dla wielbicielek |
|
|
|
 |
jawlo
Forumowicz
Auto: SS DiD mint silver
|
Wysłany: 17-02-2008, 14:54
|
|