Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 09:04 |
HALOGENY/REFLEKTORY/LAMPY/LIGHTBAR'Y |
Autor |
Wiadomość |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-01-2008, 15:34
|
|
|
Dokładnie, to mój sprzęt |
|
|
|
 |
mariuszq 017 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-01-2008, 20:10
|
|
|
Witam
Uszkodzony mam prawy halogen w wersji 2007. Czy można dostać lampę w przystępnej cenie? help... |
|
|
|
 |
exc_racing [Usunięty]
|
Wysłany: 24-01-2008, 23:21
|
|
|
Pisałem wcześniej o BIXENONach montowanych na system H4. Dopiero co zamontowałem i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony ! Jeśli chodzi o światła mijania to naprawdę super sprawa. Lecz gdy włączy się drogowe to obszar zaraz przed samochodem jest trochę słabo doświetlony ale ratują mnie halogeny... Muszę jeszcze przetestować jak będą świecić z innym przesłonkami które inaczej rozpraszają światło... Jak dla mnie super. |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2008, 15:52
|
|
|
mariuszq 017 napisał/a: | Witam
Uszkodzony mam prawy halogen w wersji 2007. Czy można dostać lampę w przystępnej cenie? help... |
Pojawiają się na Allegro. np ta aukcja |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 14:01
|
|
|
Powiedzcie, czy ktoś stosował żarówki h4 +50% światła ?
Jeśli tak to jakie ?
Ja miałem Osramowskie, ale one wytrzymują najdłużej 4-6 tyg. i chce zmienić na jakieś inne.
Walnął mi juz drugi komplet od nowego roku więc chce zmienić na jakieś inne. Jak ktoś może coś polecić to będę bardzo wdzięczny.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 25-02-2008, 14:15
|
|
|
Herkules13, przykro mi, ze tak sie stalo. U mnie to dzialalo i nadal mam cale zarowki, choc od ponad 2 tygodni uzywam innych. Jesli jestes przywiazany do Osramow to Kylon ma jakis inny nowy model (podobno lepszy) a ja Ci moge odstapic swoje.
Jednak po ostatnim spocie warszawskim i testach przeprowadzonych na bocznicy kolejowej zmienilem na Philips'y NightGuide: http://www.lighting.phili...ighting&lang=en
i musze powiedziec, ze jesli byles zadowolony z tych +50% to te sa mistrzowskie. Posiadaja system 3 kolorowego swiatla i przedluzona zywotnosc. Mam je 3 tydzien i swieca. Auto bylo w gorach, jezdzilo w kilkunastostopniowym mrozie i przy duzych opadach sniegu.
Na razie odpukac swieca. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 14:58
|
|
|
Gene napisał/a: | Jesli jestes przywiazany do Osramow to Kylon ma jakis inny nowy model (podobno lepszy) a ja Ci moge odstapic swoje. |
Osramów to ja mam już dosyć, chyba zmienie na te Philipsa.
A gdzie je kupiłeś ? |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 25-02-2008, 15:04
|
|
|
Herkules13 napisał/a: | A gdzie je kupiłeś ? |
http://www.feuvert.pl/lok...wa-ursynow.html
uprzedzajac nastepne pytanie...
okolo 110 zl kosztowaly (komplet) |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 17:44
|
|
|
Senkju |
|
|
|
 |
alarmik [Usunięty]
|
Wysłany: 25-02-2008, 20:17
|
|
|
Gene napisał/a: | Herkules13, przykro mi, ze tak sie stalo. U mnie to dzialalo i nadal mam cale zarowki, choc od ponad 2 tygodni uzywam innych. Jesli jestes przywiazany do Osramow to Kylon ma jakis inny nowy model (podobno lepszy) a ja Ci moge odstapic swoje.
Jednak po ostatnim spocie warszawskim i testach przeprowadzonych na bocznicy kolejowej zmienilem na Philips'y NightGuide: http://www.lighting.phili...ighting&lang=en
i musze powiedziec, ze jesli byles zadowolony z tych +50% to te sa mistrzowskie. Posiadaja system 3 kolorowego swiatla i przedluzona zywotnosc. Mam je 3 tydzien i swieca. Auto bylo w gorach, jezdzilo w kilkunastostopniowym mrozie i przy duzych opadach sniegu.
Na razie odpukac swieca. |
Kupiłem te same NightGuide: zrobiłem 5000km są super |
|
|
|
 |
Maciej [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2008, 18:10
|
|
|
Czy któryś z kolegów zakupił może elementy orurowania produkcji steelera? Dokładnie to chodzi mi o taki zestaw PICK-UP EXTRA 2 - to rury na pakę z zestawem 4 szt dalekosiężnych halogenów. Prosiłbym jeśli można o opinię o wykonaniu i montażu i inne. |
|
|
|
 |
|