Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gene
06-03-2008, 09:04
HALOGENY/REFLEKTORY/LAMPY/LIGHTBAR'Y
Autor Wiadomość
Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-01-2008, 15:32   

he he :mrgreen: ja mam to samo :? Lampy masz na zderzaku czy do rury jakos przykrcane?
http://www.wyprawa4x4.pl/...8&kat=16&id=624
to jest to Twoje cudo?

Herkules13
[Usunięty]

Wysłany: 17-01-2008, 15:34   

Dokładnie, to mój sprzęt :finga:

mariuszq 017
[Usunięty]

Wysłany: 24-01-2008, 20:10   

Witam
Uszkodzony mam prawy halogen w wersji 2007. Czy można dostać lampę w przystępnej cenie? help...

exc_racing
[Usunięty]

Wysłany: 24-01-2008, 23:21   

Pisałem wcześniej o BIXENONach montowanych na system H4. Dopiero co zamontowałem i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony ! Jeśli chodzi o światła mijania to naprawdę super sprawa. Lecz gdy włączy się drogowe to obszar zaraz przed samochodem jest trochę słabo doświetlony :cry: ale ratują mnie halogeny... Muszę jeszcze przetestować jak będą świecić z innym przesłonkami które inaczej rozpraszają światło... Jak dla mnie super.

elili
[Usunięty]

Wysłany: 25-01-2008, 15:52   

mariuszq 017 napisał/a:
Witam
Uszkodzony mam prawy halogen w wersji 2007. Czy można dostać lampę w przystępnej cenie? help...

Pojawiają się na Allegro. np ta aukcja

Herkules13
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2008, 14:01   

Powiedzcie, czy ktoś stosował żarówki h4 +50% światła ?
Jeśli tak to jakie ?

Ja miałem Osramowskie, ale one wytrzymują najdłużej 4-6 tyg. i chce zmienić na jakieś inne.
Walnął mi juz drugi komplet od nowego roku więc chce zmienić na jakieś inne. Jak ktoś może coś polecić to będę bardzo wdzięczny.

pozdrawiam

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 25-02-2008, 14:15   

Herkules13, przykro mi, ze tak sie stalo. U mnie to dzialalo i nadal mam cale zarowki, choc od ponad 2 tygodni uzywam innych. Jesli jestes przywiazany do Osramow to Kylon ma jakis inny nowy model (podobno lepszy) a ja Ci moge odstapic swoje.
Jednak po ostatnim spocie warszawskim i testach przeprowadzonych na bocznicy kolejowej zmienilem na Philips'y NightGuide: http://www.lighting.phili...ighting&lang=en
i musze powiedziec, ze jesli byles zadowolony z tych +50% to te sa mistrzowskie. Posiadaja system 3 kolorowego swiatla i przedluzona zywotnosc. Mam je 3 tydzien i swieca. Auto bylo w gorach, jezdzilo w kilkunastostopniowym mrozie i przy duzych opadach sniegu.
Na razie odpukac swieca.

Herkules13
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2008, 14:58   

Gene napisał/a:
Jesli jestes przywiazany do Osramow to Kylon ma jakis inny nowy model (podobno lepszy) a ja Ci moge odstapic swoje.

Osramów to ja mam już dosyć, chyba zmienie na te Philipsa.
A gdzie je kupiłeś ?

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 25-02-2008, 15:04   

Herkules13 napisał/a:
A gdzie je kupiłeś ?

http://www.feuvert.pl/lok...wa-ursynow.html
uprzedzajac nastepne pytanie... :wink:
okolo 110 zl kosztowaly (komplet)

Herkules13
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2008, 17:44   

Senkju :roll:

alarmik
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2008, 20:17   

Gene napisał/a:
Herkules13, przykro mi, ze tak sie stalo. U mnie to dzialalo i nadal mam cale zarowki, choc od ponad 2 tygodni uzywam innych. Jesli jestes przywiazany do Osramow to Kylon ma jakis inny nowy model (podobno lepszy) a ja Ci moge odstapic swoje.
Jednak po ostatnim spocie warszawskim i testach przeprowadzonych na bocznicy kolejowej zmienilem na Philips'y NightGuide: http://www.lighting.phili...ighting&lang=en
i musze powiedziec, ze jesli byles zadowolony z tych +50% to te sa mistrzowskie. Posiadaja system 3 kolorowego swiatla i przedluzona zywotnosc. Mam je 3 tydzien i swieca. Auto bylo w gorach, jezdzilo w kilkunastostopniowym mrozie i przy duzych opadach sniegu.
Na razie odpukac swieca.

Kupiłem te same NightGuide: zrobiłem 5000km są super

Maciej
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2008, 18:10   

Czy któryś z kolegów zakupił może elementy orurowania produkcji steelera? Dokładnie to chodzi mi o taki zestaw PICK-UP EXTRA 2 - to rury na pakę z zestawem 4 szt dalekosiężnych halogenów. Prosiłbym jeśli można o opinię o wykonaniu i montażu i inne.

Odpowiedz do tematu