Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:19
4x4 TURBO POZNANIACY
Autor Wiadomość
pimelodus
[Usunięty]

Wysłany: 14-03-2008, 21:35   4x4 TURBO POZNANIACY

Czy są w okolicy i w Poznaniu poznaniacy którzy powinni być "przeklci".tey ten jest porąbany
[taką uwagę słysze] taka fura to ile pali .w Wielkopolskim 14l/100 to obłęd.słyszałem o poznaniaku co szukał zbiornika gazu w miejsce dojazdówki uwaga do czego? TOYTA YARIS
1,1VVT.Kolegi pali 5,3l/100 cykl mieszany.Inst.gazowa zwóci sie chyba po....oczekuję info.
odezwijcie sie.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-03-2008, 22:37   

pimelodus, nie gniewaj się ale nie bardzo wiem na jaki temat są te informacje, których oczekujesz?
Czy mógłbyś jaśniej?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 14-03-2008, 22:50   

:shock: :roll: :scratch:

pimelodus
[Usunięty]

Wysłany: 14-03-2008, 22:55   oszczedni poznaniacy

Drogi Hubeeercie poznaniacy sa bardzo oszczedni w zwiazku z tym w rejonie wielkopolski jest
bardzo malo Mitsu z turbo a Outków tym bardziej.nie chodzi mi o info lecz aby który sie odezwał.przykład z yaris pokazuje skale oszczednosci.aaaaaaaaaaa......chodz o info jak myslisz po jakim przebiegu bedzie zarabiac na gazie.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 14-03-2008, 23:16   

pimelodus napisał/a:
chodz o info jak myslisz po jakim przebiegu bedzie zarabiac na gazie.

pimelodus, sprawdź tutaj -> http://www.czakram.pl/kalkul.php - wpisujesz dane i masz wyniki.

pimelodus napisał/a:
poznaniacy sa bardzo oszczedni
Coś o tym słyszałem.
Na Forum jest jeden uzytkownik Outka Turbo z LPG. Nawet Ci odpisał w Twoim drugim wątku. Porozmawiaj z nim.

Pozdrawiam :)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

krzypolo 
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Wysłany: 15-03-2008, 09:09   

Hubeeert napisał/a:

pimelodus napisał/a:
poznaniacy sa bardzo oszczedni
Coś o tym słyszałem.
Na Forum jest jeden uzytkownik Outka Turbo z LPG. Nawet Ci odpisał w Twoim drugim wątku. Porozmawiaj z nim.

Pozdrawiam :)

no ....nie wszyscy Pooznaniacy są "oszczędni"........... ja w moje autko , auteczko ,cacko w pierwszych 3 latach użytkowania zainwestowałem już 400% jego ceny........ pali 10l/100 i ...........................go kocham

michalp 
Mitsumaniak
Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Wysłany: 15-03-2008, 09:14   

krzypolo napisał/a:
nie wszyscy Pooznaniacy są "oszczędni"

a poza tym w Poz jest coraz więcej "elementu napływowego" :)

tommay
[Usunięty]

Wysłany: 15-03-2008, 11:42   

a ja nie zgadzam się z tym, że w Poznaniu mało jest Outlanderów... jeżdżąc codziennie do pracy widuję ich sporo... fakt, że rzucają się w oczy, ale co tam... chodzi mi o nowe, jak i poprzednie modele (w tym w wersji Turbo, która swego czasu mnie oczarowała).. pozdro

pimelodus
[Usunięty]

Wysłany: 15-03-2008, 16:28   OUTKI Z POZNANIA łąCZCIE SIE.

:) dzieki będę wypatrywał.Zanim mnie syn nie przegoni od komputera :lol: :lol: APEL
OUTKI Z POZNANIA LACZCIE SIE.

Odpowiedz do tematu