Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:19 |
4x4 TURBO POZNANIACY |
Autor |
Wiadomość |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2008, 21:35 4x4 TURBO POZNANIACY
|
|
|
Czy są w okolicy i w Poznaniu poznaniacy którzy powinni być "przeklci".tey ten jest porąbany
[taką uwagę słysze] taka fura to ile pali .w Wielkopolskim 14l/100 to obłęd.słyszałem o poznaniaku co szukał zbiornika gazu w miejsce dojazdówki uwaga do czego? TOYTA YARIS
1,1VVT.Kolegi pali 5,3l/100 cykl mieszany.Inst.gazowa zwóci sie chyba po....oczekuję info.
odezwijcie sie. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-03-2008, 22:37
|
|
|
pimelodus, nie gniewaj się ale nie bardzo wiem na jaki temat są te informacje, których oczekujesz?
Czy mógłbyś jaśniej? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 14-03-2008, 22:50
|
|
|
|
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2008, 22:55 oszczedni poznaniacy
|
|
|
Drogi Hubeeercie poznaniacy sa bardzo oszczedni w zwiazku z tym w rejonie wielkopolski jest
bardzo malo Mitsu z turbo a Outków tym bardziej.nie chodzi mi o info lecz aby który sie odezwał.przykład z yaris pokazuje skale oszczednosci.aaaaaaaaaaa......chodz o info jak myslisz po jakim przebiegu bedzie zarabiac na gazie. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-03-2008, 23:16
|
|
|
pimelodus napisał/a: | chodz o info jak myslisz po jakim przebiegu bedzie zarabiac na gazie. |
pimelodus, sprawdź tutaj -> http://www.czakram.pl/kalkul.php - wpisujesz dane i masz wyniki.
pimelodus napisał/a: | poznaniacy sa bardzo oszczedni | Coś o tym słyszałem.
Na Forum jest jeden uzytkownik Outka Turbo z LPG. Nawet Ci odpisał w Twoim drugim wątku. Porozmawiaj z nim.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 958 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 15-03-2008, 09:09
|
|
|
Hubeeert napisał/a: |
pimelodus napisał/a: | poznaniacy sa bardzo oszczedni | Coś o tym słyszałem.
Na Forum jest jeden uzytkownik Outka Turbo z LPG. Nawet Ci odpisał w Twoim drugim wątku. Porozmawiaj z nim.
Pozdrawiam |
no ....nie wszyscy Pooznaniacy są "oszczędni"........... ja w moje autko , auteczko ,cacko w pierwszych 3 latach użytkowania zainwestowałem już 400% jego ceny........ pali 10l/100 i ...........................go kocham |
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 15-03-2008, 09:14
|
|
|
krzypolo napisał/a: | nie wszyscy Pooznaniacy są "oszczędni" |
a poza tym w Poz jest coraz więcej "elementu napływowego" |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
tommay [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2008, 11:42
|
|
|
a ja nie zgadzam się z tym, że w Poznaniu mało jest Outlanderów... jeżdżąc codziennie do pracy widuję ich sporo... fakt, że rzucają się w oczy, ale co tam... chodzi mi o nowe, jak i poprzednie modele (w tym w wersji Turbo, która swego czasu mnie oczarowała).. pozdro |
|
|
|
 |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2008, 16:28 OUTKI Z POZNANIA łąCZCIE SIE.
|
|
|
dzieki będę wypatrywał.Zanim mnie syn nie przegoni od komputera APEL
OUTKI Z POZNANIA LACZCIE SIE. |
|
|
|
 |
|