|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] klakson |
Autor |
Wiadomość |
scies [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2008, 18:56 [ALL] klakson
|
|
|
Mam maly problem, klakson przestał w ogole brzeczec. Chcialem go wymienic ale nie moge go znalezc. Nie ma pod zderzakiem ani w komorze silnika. Moze jest gdzies zabudowany albo odpadł. Gdybym wiedział gdzie dokładnie był to znalazłbym kable. Nigdzie nie wiszą luźne. Proszę o pomoc! |
|
|
|
 |
Tomekp
Mitsumaniak A tak wygląda teraz:

Auto: Mitsubishi Colt '95 GLXi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2008, 19:18
|
|
|
Według serwisówki jest gdzieś w okolicach lewej lampy przedniej, a dokładniej chyba zaraz pod nią |
_________________ Tak wyglądał kiedyś...
 |
|
|
|
 |
scies [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2008, 20:44
|
|
|
Wielkie dzieki, tak mi sie wydawalo jak u kolegi sluchalem ale jak tak z grubsza zagladalem to go nie widzialem, teraz wiem ze musi tam byc. Dzieki;) |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 17-05-2008, 11:49
|
|
|
Klaskon w CA0 znajdziesz dokładnie za halogenem bądź też zaślepką zamiast niego Są dwa klaksony, po jednym na stronę w tym samym miejscu. Dostęp cholernie trudny do klaksonu jak i do tego żeby odkręcic zderzak. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
scies [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2008, 14:02
|
|