|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Odpływ z klimy i jej dezynfekcja |
Autor |
Wiadomość |
krzych_o [Usunięty]
|
Wysłany: 02-08-2008, 08:56 Odpływ z klimy i jej dezynfekcja
|
|
|
Witam.
Dalej szukajka nie działa.
Zabieram się do dezynfekcji klimy WUrthem. Doradźcie czy wystarczy puścić preparat przez odpływ czy trzeba coś więcej działać?
I gdzie jest ten odpływ? Nie mam kanału więc pytanie - czy jest szansa zrobić to od góry bez wlażenia w kanał?
Wiem że najlepiej znaleźć odpływ po skroplinach ale może ktoś mi od razu podpowie w którym to miejscu? |
|
|
|
 |
tdi1982
Forumowicz

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 172 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 02-08-2008, 09:44
|
|
|
Witaj.Odpływ jest widoczny od góry na ściance grodziowej od strony pasażera troszkę wyżej niż drążek kierowniczy maglownica.Wygląda na kawałek plastykowej rurki czarnej.Na pewno znajdziesz. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-08-2008, 10:34
|
|
|
psika sie na skraplacz a odplyw faktycznie - jest widoczny na scianie grodziowej, ale nie dojdziesz do skraplacza
zdejmij schowej, wyjmij filtr kabinowy (jesli jest) i skraplacz masz na wierzchu - wczoraj psikalem w Galu EA, wiec jestem na swiezo |
|
|
|
 |
wazu
Mitsumaniak
Auto: carisma GDI 1.8 LS 98`
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 309 Skąd: z Polski
|
|
|
|
 |
krzych_o [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2008, 10:27
|
|
|
Dzięki @wazu!
[ Dodano: 06-08-2008, 21:58 ]
No sory,ale nie mogę namierzyć tego wylotu.
Ma ktoś może jakieś fotki??
[ Dodano: 07-08-2008, 21:18 ]
Znalazłem, napsikałem, ale niemiłosierny smród z tego Wurtha pozostaje.
A to że wystarcza na 2 razy to chyba bzdura. Mi poszła cała puszka (chyba że ktoś ją opróżnił wcześniej).
[ Dodano: 08-08-2008, 21:23 ]
No i do tego nie mogłem więcej niż 15cm wsadzić z odprowadzenie. |
|
|
|
 |
|
|