|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprzęgło |
Autor |
Wiadomość |
BIPER [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2008, 20:32 Sprzęgło
|
|
|
Witam, mam taki problem z swoim lacerem, kiedyś zrobiło się, że nie można było biegu wrzucić, można było przepompować pedałem to dało się włożyć bieg na dwa razy, zobaczyłem ze układzie jest zasyfiony płyn dot -4, zmieniłem płyn i odpowietrzyłem układ, po pewnym czasie zobaczyłem, że znowu płyn zmienił kolor na ciemny, i znowu tak samo. Dziś znowu biegi przestały działać tak samo jak wcześniej niemożna było włożyć biegu, spuściłem płyn i nowego zalałem i jak na razie jest wszystko OK. koledzy, co to może się dziać moim lancerku z tym sprzęgłem ? |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 16-09-2008, 06:28
|
|
|
BIPER, wygląda to na padniętą pompkę sprzęgła. Reperaturka kosztuje ok. 20-30zł. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 16-09-2008, 16:45
|
|
|
londolut napisał/a: | Reperaturka kosztuje ok. 20-30zł | Kupowałem do swojego (byłego) CAO 1.6. Jakieś hiszpańskie. Koszt to 9 zł |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 16-09-2008, 16:50
|
|
|
Hugo napisał/a: | londolut napisał/a: | Reperaturka kosztuje ok. 20-30zł | Kupowałem do swojego (byłego) CAO 1.6. Jakieś hiszpańskie. Koszt to 9 zł | Hehe to ja widocznie byłem w złym sklepie w IC kosztuje niecałe 12PLN. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
BIPER [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2008, 20:06
|
|
|
Dzięki za odpowiedz koledzy teraz zostaje mi poszukać tej reperaturki pompy sprzęgła
Witam, już zmieniłem reperaturki pierwsze zrobiłem od wysprzeglika, ale to nie pomogło, potem czepiłem się pompy, jak na razie jest wszystko OK. te reperaturki wyszły mnie 16zł jak w przyszłości padnie znowu to już pompę wymienię około 60zł |
|
|
|
 |
|
|