| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Zamknięty przez: Chooper 04-10-2008, 14:57
 | Wymiana rozrządu Cari GDI |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | emfranc   Forumowicz
 dadrl.pl

Auto: Carisma GDI'99 EXE
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 03-10-2008, 23:31   Wymiana rozrządu Cari GDI | 
 |  
               | 
 |  
               | Zakładam nowy temat, gdyż mimo dużej cierpliwości i kilkugodzinnych poszukiwań jakichkolwiek informacji o rozrządzie w GDI nie znalazłem nic co rozwiałoby moje wątpliwości. Mam nadzieje, że moderator  okaże się na tyle wyrozumiały, że nie wywali moich wypocin do kosza, w ostateczności przeniesie post w odpowiednie miejsce   Próbowałem szukajki ale jak na złość zablokowana.

Panowie, proszę o jakieś wsparcie w temacie wymiany rozrządu w Cari GDI przed liftem.
 Autko kupiłem od niemca, pasek miało wymieniony w serwisie przy 100kkm i kolo twierdził, że następna wymiana po kolejnych 100. Nie wiem co o tym sądzić bo to silnik wynalazek i wszystko jest możliwe, ale prawdopodobnie nie mylił się bo mam już na liczniku 198kkm i jeszcze jeździ a ja pomału zabieram się za kompletowanie części. Po tym co dziś przeczytałem na temat rozrządów w innych silnikach, jutro wybieram się piechtą do kumpla niech zamawia części na wczoraj i wio do mechanika. Rozwiejcie tylko moje wątpliwości - ile kilosków można zrobić na jednym pasku w GDI, bo nie wiem czy brać lawetę
  . Jeśli macie linki do tematów związanych z moim problemem to będę wdzięczny za podesłanie. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | mlun   Mitsumaniak
 Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS

| 

|  Wysłany: 03-10-2008, 23:34 | 
 |  
               | 
 |  
               | Oryginal 90k a zamienniki 60k. Jakby nie patrzeć już dawno po terminie. Ja bym nie ryzykował. Niech ktoś cię podcholuje. |  
				| _________________ Carisma 1,8 GDI    Honda Accord VII 2.0
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Cezar   Mitsumaniak
 Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |