|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 04-10-2008, 15:57 |
Wymiana rozrządu Cari GDI |
Autor |
Wiadomość |
emfranc
Forumowicz dadrl.pl
Auto: Carisma GDI'99 EXE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 170 Skąd: Kietrz
|
Wysłany: 04-10-2008, 00:31 Wymiana rozrządu Cari GDI
|
|
|
Zakładam nowy temat, gdyż mimo dużej cierpliwości i kilkugodzinnych poszukiwań jakichkolwiek informacji o rozrządzie w GDI nie znalazłem nic co rozwiałoby moje wątpliwości. Mam nadzieje, że moderator okaże się na tyle wyrozumiały, że nie wywali moich wypocin do kosza, w ostateczności przeniesie post w odpowiednie miejsce
Próbowałem szukajki ale jak na złość zablokowana.
Panowie, proszę o jakieś wsparcie w temacie wymiany rozrządu w Cari GDI przed liftem.
Autko kupiłem od niemca, pasek miało wymieniony w serwisie przy 100kkm i kolo twierdził, że następna wymiana po kolejnych 100. Nie wiem co o tym sądzić bo to silnik wynalazek i wszystko jest możliwe, ale prawdopodobnie nie mylił się bo mam już na liczniku 198kkm i jeszcze jeździ a ja pomału zabieram się za kompletowanie części. Po tym co dziś przeczytałem na temat rozrządów w innych silnikach, jutro wybieram się piechtą do kumpla niech zamawia części na wczoraj i wio do mechanika. Rozwiejcie tylko moje wątpliwości - ile kilosków można zrobić na jednym pasku w GDI, bo nie wiem czy brać lawetę . Jeśli macie linki do tematów związanych z moim problemem to będę wdzięczny za podesłanie. |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 04-10-2008, 00:34
|
|
|
Oryginal 90k a zamienniki 60k. Jakby nie patrzeć już dawno po terminie. Ja bym nie ryzykował. Niech ktoś cię podcholuje. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|