|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
montaż gazu |
Autor |
Wiadomość |
gronostaj
Forumowicz

Auto: galant 2.0 v6 1995
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-10-2008, 20:20 montaż gazu
|
|
|
cześć. ostatnio bylem z moim galancikiem na montażu gazu i okazalo sie po, że nie został zamontowany element zabezpieczający filtr powietrza oraz przepływomierz (chyba dobrze napisalem:P )przed rozwaleniem od cofnięcia gazów z silnika. Jak to ujęli: bo nie zmieściłoby się. Jednak dziś nie spiesząc się w niecałą godzinę udało mi się to zrobić. I w wyniku zamontowania tej części profil węża gumowego wychodzącego z silnika do filtra zmienil się z koła w lekkie jajko w miejscu zgięcia. i pytanie moje: Czy nie będzie to przeszkadzalo w przepływie powietrza?? z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11168 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 04-10-2008, 21:13
|
|
|
Jeżeli nie jest bardzo zagięty,to nie powinno przeszkadzać.
Mikser,i tak blokuje dostęp powietrza.
|
|
|
|
 |
gronostaj
Forumowicz

Auto: galant 2.0 v6 1995
|
Wysłany: 04-10-2008, 21:23
|
|
|
mikser:) no własnie miałem pytać bo w nim jest i tak ta klapeczka, która zmniejsza otwór wlotowy i automatycznie zmniejsza dopływ powietrza. dzięki |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11168 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 05-10-2008, 19:53
|