Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
PRZEZ KASZUBY NA HEL
Autor Wiadomość
jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-11-2008, 12:53   

Hiszpan napisał/a:
Gene, jak Ci już pisałem sms-em, zdjęcia "zajefajne" :thumbleft:
Mam nadzieję, że wymyślisz coś jeszcze, i wtedy właśnie będę mógł się podpiąć :D

HISZPAN a z nami nie chcesz po górach pojeździć ? :wink: Wczoraj 10.11 zaliczyłem wklejkę a i przez potok jeździliśmy. Prawdopodobnie zdjęcia będą na KB. Pozdrówka :)

Berni 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Wysłany: 11-11-2008, 15:00   

No proszę dzień spóźnienia i tyle odpowiedzi- Gene wyjazd był zarąbiście zajefajny - naprawdę nie żal nam że musieliśmy prześmigac całą Polskę tam i z powrotem czyli dwa razy-a nie ukrywajmy już to jest jazdą w "terenie", super weekend, naprawdę genialna para(Gene , Monika) i do tego zarąbista pogoda.
Co prawda jak to z nowicjuszami przy roadbooku musieli nas szukac po lesie-ale zjechali ze swojej trasy i nas znaleźli (10 pkt. pomógł w realu) - no i targał ogon za sobą cały dzień po terenie ponieważ to nasza pierwsza taka wyprawa więc pewnie następne 10 pkt.
Gene bo przy pożegnaniu zapomnieliśmy o tym zupełnie - gdybyście się wybierali z Moniką pojeździc po krańcach południowych-nocleg u nas się zawsze znajdzie -walcie jak w dym hotel to nie jest ale zapraszamy serdecznie- i jeszcze raz dzięki za mile spędzony czas.
P.S
A Kibloo z żoną za przyjęcie w Pomorskim :D

Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Wysłany: 11-11-2008, 15:47   

Jak już pisałem do Gene ale i tak powtórzę, zawsze jesteście mile widziani i zapraszamy o każdej porze. Jakbym sie na południu pojawił, to tez możemy się w jakieś niewielkie błtko wybrać.

pozdro

bartek2800
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2008, 15:51   

Gene, wiem, że to nie impreza przeprawowa, ale liczyłem na większe "błotko".

Zdjęcia są super!

Ja mojego Misiaka nie oszczędzam, ale mój to już senior.
Chociaż czasami go umyję Karcherem:

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 11-11-2008, 16:08   

Zdjecia i relacja beda niebawem. Jeszcze raz powtorze na forum. Dziekuje dzielnej zalodze z Krakowa (Wiesia i Berni) za udzial w imprezie oraz Sabince i Kiblowi za wsparcie calego przedsiewziecia. Serdecznosci

Berni 
Mitsumaniak

Wysłany: 11-11-2008, 21:07   

Bartek2800 - błotko byłoby większe gdyby lało z tydzień bo trasa była taka że gdyby więcej deszczu to do szymbarku prawie cały czas teren szuter i błoto prawie zero asfaltu ale jak pisałem wcześniej słoneczna pogoda nam dopisała więc i błotko tylko miejscami.
Ale jak na wiosnę deszcze zapowiedzą to wal jak w dym na pewno się wkleisz-pozdrawiam

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 11-11-2008, 21:51   

Bartku2800 mysle, ze kazdy powinien sam okreslic co go bardziej pociaga. Ja wiem, ze taplanie w blocie dla samej zabawy to nie jest to za czym tesknie. Ale wyruszyc, przejechac, przetrwac, poradzic sobie, zobaczyc, i dotrzec do celu, jednym slowem przezyc przygode to dla mnie esencja off-roadu. Doswiadczenie zdobywamy i w blocie i na asfalcie. Wazne aby cieszyc sie podrozowaniem. Wyprawy i rajdy te bliskie i te dalekie to moja budzaca sie pasja. Dlatego jesli liczyles na bardziej ekstremalne doznania to musze Cie przeprosic. Relacja i zdjecia beda zawierac tylko tyle blota ile bylo konieczne aby dotrzec przed zmierzchem do miejsca postoju.
:thumbleft:

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 12-11-2008, 08:23   

zdjecia juz sa: http://picasaweb.google.c...4X4KASZUBY2008#

bartek2800
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2008, 14:35   

Nie musiałeś mnie przepraszać...

Ja po prostu kocham błoto i śnieg.
A ze zdjęć najbardziej podoba mi się to z odwróconym "do góry nogami" domem.

Pozdrawiam

Berni 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-11-2008, 17:19   

Bartek2800 - Gene o swój samochód dba widziałem na własne oczy -wypieszczony natomiast ja swojego się uczę więc i tak się trochę dziwiłem że z taką łatwością przez niektóre miejsca przejechał a dom na głowie jest jeszcze fajniejszy w środku ale cięzko to oddać zdjęciem-ale ludziśka którzy bywali mocno upojeni alkoholem kojarzą ten stan "środka"

bartek2800
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2008, 18:35   

Ja o swojego też dbam, trochę...uważam, że takiej terenówce do twarzy w obłoconym lakierze 8) .Za to uwielbiam mieć sterylny i nie naganny porządek wewnątrz-tam Pajero traktuję jak by miał jeździć nim prezydent :D

Dla mnie to terenówka do jazdy w terenie, polu, ciężkiej zimie, holowania przyczepy :wink: .
I z to ją kocham :D

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 12-11-2008, 19:09   

bartek2800 napisał/a:
Ja o swojego też dbam, trochę...uważam, że takiej terenówce do twarzy w obłoconym lakierze 8) .Za to uwielbiam mieć sterylny i nie naganny porządek wewnątrz-tam Pajero traktuję jak by miał jeździć nim prezydent :D

Dla mnie to terenówka do jazdy w terenie, polu, ciężkiej zimie, holowania przyczepy :wink: .
I z to ją kocham :D

Witam :) Bartek na lakierze błotko a w środku..... jak Ty to robisz ?? Skoro błotko na zewnątrz to nie ma możliwości aby i w środku się nie znalazło. Podczas ostatniej wklejki zapomniałem zamknąć okno i błotny prysznic w środku :mrgreen: a i na butach też się nanosi oj co nie miara. Nigdy nie sprzątam Miśka przed wyjazdem w teren-> nie opłaca się ale po powrocie to woda, płyn, szczota itd itp :wink: Pozdrówka :)

[ Dodano: 12-11-2008, 19:12 ]
Gene napisał/a:
zdjecia juz sa: http://picasaweb.google.c...4X4KASZUBY2008#

Oj to straszne tam wiatry wieją skoro chałupy na dach przewracają :wink: Superowskie zdjęcia. Pozdrówka :)

Berni 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-11-2008, 21:59   

Muszę przyznac że trochę czasu mi zajęło żeby lekko ubrudzoną terenówkę przemienic w lśniącą bulwarówkę- a zapach pack plasta niósł się za mną od Brzeska prawie do :biggrin: Wieliczki

eys28 
Forumowicz

Auto: pajero III 3.2DI-D
Wysłany: 12-11-2008, 23:16   

szkoda ze tak późno znalazłem to 4um.chetnie bym się podłączył do jazdy po bezdrożach :D

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 13-11-2008, 07:57   

Eys28 wbijaj na forum regionalne. Tam znajdziesz kolegow, ktorzy chetnie sie gdzies wybiora.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=25

Berni napisał/a:
Muszę przyznac że trochę czasu mi zajęło żeby lekko ubrudzoną terenówkę przemienic w lśniącą bulwarówkę
eech nasze Pajero jeszcze brudne. Moze dzis pojade i umyje bebechy. Potem pewnie juz w myjni silikonik i bedzie jak nowe. :wink:
jawaldek napisał/a:
Superowskie zdjęcia. Pozdrówka :)
dziekuje i dla Ciecie tez moc serdecznosci.

Odpowiedz do tematu