Gdzie przegląd? |
Autor |
Wiadomość |
JJK
Mitsumaniak Angelika
Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 16-11-2008, 23:56
|
|
|
Rozmawiałam z mężem, pojedzie, popłynie i zrobi przegląd. |
_________________ pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
swinks_UK
Mitsumaniak

Auto: Lancer Evo 8 FQ300
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 22-11-2008, 14:49
|
|
|
jarek napisał/a: | Rada z mojego podwórka:powiedz mechanikowi żeby dokładnie wyczyścił przewody hamulcowe (rurki dochodzące do kół w podwoziu ).Nie wiem jak u ciebie ale u mnie mają normalnie *chopla* na tym punkcie .Pozdro MISIACZKU |
To i tak masz luz...
Bo mój VR4 niestety z definicji nie mieści się w normie spalin i jak bozia da, to albo po porządnym przygazowaniu po lokalnych drogach na rozgrzanym do czerwoności kacie jakoś przechodzi test, albo wersja "na kolanach" i błaganie o litość. Póki co tej drugiej jeszcze nie stosowałem . |
_________________ swinks
ex-Galant EA3A (2.4 GDI)
ex-Galant EC5A (VR4 Type-S) - moc 340 HP oraz moment 443 Nm
Historia moich Misiów
Lancer Evo 8 FQ300 - 408 HP oraz moment 510 Nm |
|
|
|
 |
JJK
Mitsumaniak Angelika
Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 22-11-2008, 15:39
|
|
|
Jeso chłopaki przestańcie mnie straszyć juz myślałam że wszystko jest git a tu nagle okazuje sie że musze jeszcze wymienic podkładkę między uszczelniaczem a kołem zębatym rozrządu na wale głównym i dodatkowo uszczelniacz - wał główny od strony rozrządu.
Wyć mi się chce normalnie.... |
_________________ pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
Manysh [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2008, 18:44
|
|
|
swinks_UK napisał/a: | jarek napisał/a: | Rada z mojego podwórka:powiedz mechanikowi żeby dokładnie wyczyścił przewody hamulcowe (rurki dochodzące do kół w podwoziu ).Nie wiem jak u ciebie ale u mnie mają normalnie *chopla* na tym punkcie .Pozdro MISIACZKU |
To i tak masz luz...
Bo mój VR4 niestety z definicji nie mieści się w normie spalin i jak bozia da, to albo po porządnym przygazowaniu po lokalnych drogach na rozgrzanym do czerwoności kacie jakoś przechodzi test, albo wersja "na kolanach" i błaganie o litość. Póki co tej drugiej jeszcze nie stosowałem . |
jak masz problemy z emisja to :
na mała ilosc paliwa 1/4 zalej cała butle płynu do czysczenia wtryskiwaczy grzej na MOT na 3 biegu max aby przepalic rure emisja spada ponizej normy testowałem 2x zawsze działa w 100% |
|
|
|
 |
Giant [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2009, 10:24
|
|
|
JJK, Zaluje ze nie widzialem wczesniej tego tematu bo moglas miec MOT bez wychodzenia z domu....dostarczony w kopercie |
|
|
|
 |
miziek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2009, 21:30
|
|
|
Giant, lol xD trzeba kogos takiego znalezc w irl xD |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2009, 22:27
|
|
|
Giant, polecam Zasady Forum i punktr mówiący o działalności niezgodnej z prawem!!! |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|