|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakie ceny w salonach?? |
Autor |
Wiadomość |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 20-11-2008, 19:51
|
|
|
KowaliK napisał/a: | No ale dobra, koniec zbędnego gadania, przyjdzie Hiszpan i wlepi po czerwonym pasku. | Spoko, spoko na razie mi się nie zdarzyło, chociaż raz mi umknęło coś, za co "Hubeeert" musiał mnie wyręczyć
Wracając do cen, to z tego co pamiętam przy moim zakupie udało się wynegocjować dywaniki, listwy na progi i coś jeszcze. No, ale wtedy Outek wchodził na rynek, trzeba było dłuuugo wcześniej zamówić i cierpliwie czekać. Teraz, jak już jest tyle konkurencji na rynku pewno można coś lepiej wywalczyć
[ Dodano: 20-11-2008, 19:53 ]
Antyey napisał/a: | Może sobie zrekomensuje i kupię quada suzuki |
gootek napisał/a: | quad Suzuki - super pomysł | Byle szybko, bo coś słyszałem o zmianie przepisów (obowiązkowa rejestracja, prawo jazdy kategorii AT) |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
gootek [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2008, 20:05
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | Wracając do cen, to z tego co pamiętam przy moim zakupie udało się wynegocjować dywaniki, listwy na progi i coś jeszcze. No, ale wtedy Outek wchodził na rynek, trzeba było dłuuugo wcześniej zamówić i cierpliwie czekać. Teraz, jak już jest tyle konkurencji na rynku pewno można coś lepiej wywalczyć | No niestety przy nowościach często tak jest. Dużo lepiej, kiedy jakiś model już schodzi z rynku.
Hiszpan napisał/a: | ...zmianie przepisów (obowiązkowa rejestracja, prawo jazdy kategorii AT) |
Nawet nie wiem co to jest kategoria AT?
Niestety, tylko coś stanie się bardziej popularne, a już fiskus dobiera się ludziom do portfeli.
|
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 20-11-2008, 20:32
|
|
|
gootek napisał/a: | Nawet nie wiem co to jest kategoria AT?
| Jest w planach zrobienie kategorii AT, pod quady właśnie gootek napisał/a: | No niestety przy nowościach często tak jest. Dużo lepiej, kiedy jakiś model już schodzi z rynku.
| Fakt. Na Outka I były niezłe promocje. No niestety I mnie osobiście się nie podoba. Chociaż jego osiągów możemy tylko pozazdrościć
W tej chwili I chyba już w ogóle nie ma na polskim rynku, a jak są to jakieś ostatnie modele, z kiepskim wyposażeniem i niechodliwym kolorem - ale pewności nie mam. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
ppowski
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.2 DiD Instyle
|
Wysłany: 22-11-2008, 22:19
|
|
|
Ja kupiłem 5 dni temu w Berlinie Outlandera MY09 2.2 instyle ( bez navi i szyberdachu) cena 24500 euro netto !!! polecam po co przepłacać !!! model 2,0 Did ok 2 tyś euro taniej i niższa oczywiście akcyza !
pozdr
PP |
|
|
|
 |
Wojtisek1
Nowy Forumowicz

Auto: Vectra 1.9 CDTI
|
Wysłany: 23-11-2008, 09:25
|
|
|
ppowski, netto brzmi ładnie, a jak wygląda cena po wszystkich opłatach?? Gdzie kupowałeś??
[ Dodano: 23-11-2008, 09:27 ]
buźki od synka |
_________________ Bokiem do przodu !!! I oto chodzi !!
 |
|
|
|
 |
ppowski
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.2 DiD Instyle
|
Wysłany: 23-11-2008, 10:23
|
|
|
Cene obliczamy tak :
Outek 2.2 instyle: 24500x1,136x1,22xkurs euro(3,85)= 130 tys w polski salonie ok 147
Outek 2.0 did instyle 22500x1,031x1,22xkurs euro(3,85)= 109 tys w polsce 119
Dostawca sprawdzony, obsługa w j. polskim ( pomagają w dokumentach, przelewach i leasingu z Polski), przy odbiorze szampan,kwiaty i gadżety.
Juz teraz wiecie dlaczego w Niemczech wolą 2.2 DiD, różnica w cenie tylko 2200 euro, a poza spalaniem to tylko zalety tego silnika !!
Nie wiem czy na forum podajemy adresy sprzedawców ?? ale na priva podam wszelkie namiary na sprzedawce i pośrednika lesingowego i podziele sie wrażeniami !!
pozdr
PP |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 23-11-2008, 11:15
|
|
|
ppowski napisał/a: | Nie wiem czy na forum podajemy adresy sprzedawców ?? | To byłaby już reklama ppowski napisał/a: | ale na priva podam wszelkie namiary na sprzedawce i pośrednika lesingowego | To jest najrozsądniejsze wyjście
Każdy zainteresowany otrzyma od Ciebie kompletne dane |
 |
|
|
|
 |
|
|