Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
POMOCY!!!! prowadnica ABS tj trybik przy piascie lozyska
Autor Wiadomość
Yaasiek
[Usunięty]

Wysłany: 14-05-2008, 10:42   POMOCY!!!! prowadnica ABS tj trybik przy piascie lozyska

Kupie prowadnice ABS do Mitsubishi Galant 2.0TD 1994r na TYŁ.

Jest to zębatka plastikowa ktora znajduje sie przy piascie lozyska.
zamieszczam link do strony na ktorej jest obrazek calej piasty z łożyskiem i tam pod spodem jest biały trybik czyli to co potrzebuje.
http://moto.allegro.pl/it...alant_nowa.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
umiescilem to ogloszenie w dziale KUPIE - ale nikt sie nie odezwal, mozecie mi poradzic gdzie to dostane? kupilem ostatnio piaste i mechanik uszkodzil mi kilka ząbków z tej prowadnicy :(

[ Dodano: 17-05-2008, 13:31 ]
I co nikt nic nie potrafi powiedziec ani doradzic :cry:
Ostatnio zmieniony przez Yaasiek 19-07-2008, 11:32, w całości zmieniany 1 raz  

jaro 1978
[Usunięty]

Wysłany: 14-06-2008, 21:56   

Witam, kolego niedawno sam zmieniałem piastę z tyłu i mam starą piastę z ta zębatką.Jeżeli jesteś zainteresowany to odpisz.

Yaasiek
[Usunięty]

Wysłany: 16-06-2008, 13:57   

Jeżeli ta prowadnica nie jest uszkodzona (tzn ma wszystkie ząbki) to jestem zainteresowany nią w dalszym ciągu. Ile chcesz za nią?

Galart
[Usunięty]

Wysłany: 16-06-2008, 16:03   

Ja też mam ze zdemontowanej piasty. Jesli jeszcze jesteś zainteresowany pisz na priwa.
pozdrówka

Yaasiek
[Usunięty]

Wysłany: 19-06-2008, 15:05   

w dalszym ciągu szukam tej prowadnicy:(

holyboy
[Usunięty]

Wysłany: 18-12-2008, 15:10   

prawdopodobnie szukam tego samego, choc moj mechanik twierdzi że jest żeliwne. dla ułatwienia dodam, że ma 42 ząbki i jest diabelnie kruche. no i pękło:-(

może ktoś coś wie?

Yaasiek
[Usunięty]

Wysłany: 18-12-2008, 16:47   

Tak szukasz tego samego. U mnie to chyba bylo plastikowe ale wymienilem na zeliwne.

Dzwon do ludzi z allegro co maja czesci do Galanta.
Napewno cos znajdziesz.

Odpowiedz do tematu