|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
POMOCY!!!! prowadnica ABS tj trybik przy piascie lozyska |
Autor |
Wiadomość |
Yaasiek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2008, 10:42 POMOCY!!!! prowadnica ABS tj trybik przy piascie lozyska
|
|
|
Kupie prowadnice ABS do Mitsubishi Galant 2.0TD 1994r na TYŁ.
Jest to zębatka plastikowa ktora znajduje sie przy piascie lozyska.
zamieszczam link do strony na ktorej jest obrazek calej piasty z łożyskiem i tam pod spodem jest biały trybik czyli to co potrzebuje.
http://moto.allegro.pl/it...alant_nowa.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
umiescilem to ogloszenie w dziale KUPIE - ale nikt sie nie odezwal, mozecie mi poradzic gdzie to dostane? kupilem ostatnio piaste i mechanik uszkodzil mi kilka ząbków z tej prowadnicy
[ Dodano: 17-05-2008, 13:31 ]
I co nikt nic nie potrafi powiedziec ani doradzic |
Ostatnio zmieniony przez Yaasiek 19-07-2008, 11:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jaro 1978 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-06-2008, 21:56
|
|
|
Witam, kolego niedawno sam zmieniałem piastę z tyłu i mam starą piastę z ta zębatką.Jeżeli jesteś zainteresowany to odpisz. |
|
|
|
 |
Yaasiek [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2008, 13:57
|
|
|
Jeżeli ta prowadnica nie jest uszkodzona (tzn ma wszystkie ząbki) to jestem zainteresowany nią w dalszym ciągu. Ile chcesz za nią? |
|
|
|
 |
Galart [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2008, 16:03
|
|
|
Ja też mam ze zdemontowanej piasty. Jesli jeszcze jesteś zainteresowany pisz na priwa.
pozdrówka |
|
|
|
 |
Yaasiek [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2008, 15:05
|
|
|
w dalszym ciągu szukam tej prowadnicy:( |
|
|
|
 |
holyboy [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2008, 15:10
|
|
|
prawdopodobnie szukam tego samego, choc moj mechanik twierdzi że jest żeliwne. dla ułatwienia dodam, że ma 42 ząbki i jest diabelnie kruche. no i pękło:-(
może ktoś coś wie? |
|
|
|
 |
Yaasiek [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2008, 16:47
|
|
|
Tak szukasz tego samego. U mnie to chyba bylo plastikowe ale wymienilem na zeliwne.
Dzwon do ludzi z allegro co maja czesci do Galanta.
Napewno cos znajdziesz. |
|
|
|
 |
|
|