Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Długi weekend
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-05-2006, 19:52   

Po weekendzie:
Punkty: 0
Wypadki/kolizje: 0 - dziękuję złamasowi w BMW 7 pod Krośniewicami że mi ciul złamany wyjechał na czołówkę - dziękuję Ci Ty ciulu :mrgreen:
średnie spalanie: 7,1l/100km
Trasa przejechana: 1480km

Poza wspomnianym bez większych przygód. Po raz kolejny przekonałem się że najgorzej jeżdżący w Polsce kierowcy pochodzą z Polski. Nie chce mi się nawet wymieniac przykładów.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 04-05-2006, 21:42   

...no ja właśnie wróćiłem z Włoch :) :):)...Rzym, Ansyż, Padwa, Flornecja, Wenecja - razem 5000 km. Było bosko :mrgreen:

kupujepolskieprodukty.pl

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Wysłany: 05-05-2006, 00:49   

U mnie też po weekendzie - prawie skończyłem remont pokoju :)
Przejechane kilometry: 4 (2x dojazd na stację benzynową po piwo :D )
JCH napisał/a:
1 godz w korku na Zakopiance.

To to jakaś popierdółka była a nie korek :)

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2006, 08:42   

Po weekendzie:
Punkty: 6 (przed samym domem w drodze powrotnej)
Trasa: Warszawa-Szczecin-Świnoujście-Sassnitz-Ronne-Christianso-Nexo-Świnoujście-Szczecin
Przebyto: jakieś 1000 km (subaru legacy) + 170 Mm (s/y Zryw)

Wybaczcie szczecinianie, ale w samym Szczecinie bylem tylko chwilę. Weekend miałem rewelacyjny pomimo arktycznej niemal pogody.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 05-05-2006, 14:20   

szczeslaw napisał/a:

JCH napisał/a:
1 godz w korku na Zakopiance.

To to jakaś popierdółka była a nie korek :)

Fakt. W Myślenicach skręciłem w lewo.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 06-05-2006, 20:05   

Ominął mnie ten temat więc napisze co robiłem - sobota: zabawa na weselu brata :D
Niedziela odpoczynek po sobocie (tak chyba każdy by zrobił )
Poniedziałek - Bemowo i wyścigi na ćwiertkę (może nawet zdjęcia mi się uda podrzucić kilku miśków z zapasem mocy :D
Wtorek: praca
Środa: odpoczynek - wręcz nudą zawiewało:(

Czas może na Space Stara dla żony?

Alek
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2006, 22:02   

A ja sobie wymyśliłem, że w długi łykend sztachniemy się (z żonką) Wenecją. W piątek przed 1. maja dojechaliśmy sobie do połowy Czech (w razie co mogę polecić milutki hotelik w Vyskovie tuż przy autostradzie: 2 i pół gwiazdki, 130 zł za "dwójkę" z porządnym śniadaniem). Następnego dnia myk przez Austrię i kawałeczek Włoch do Cavallino (koło Lido di Jesolo). Później już samochodu było niewiele, bo tylko codziennie rano 10 km do vaporetka na Punta Sabbioni i tyle samo z powrotem wieczorem. No i siedem dni w Wenecji, którą zwiedzałem już dwa razy, ale teraz mogliśmy się po niej powolutku i bez pośpiechu popętać. Strasznie mi się to miasto podoba, zwłaszcza fragmenty typowo mieszkalne, bez zalewu turystów, ze swoim tempem życia, kawiarenkami, sklepikami z winem sprzedawanym z gąsiorów, gołębiami robiącymi na głowę itd.
Powrót jednym skokiem, bo jakoś za wcześnie było na nocleg na początku Czech, a później to już za blisko własnego łóżeczka.
W sumie zrobiliśmy niecałe 3000 km, a średnie spalanie Lalugi na autrostradzie (140 km/h) wyniosło zaledwie 6.0 l/100 km.
Powrót do naszej kochanej rzeczywistości drogowej był szybki: w nocy wariaci na gierkostradzie i dziś bonanza na ulicach Warszawy.

Odpowiedz do tematu