|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Długi weekend |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:52
|
|
|
Po weekendzie:
Punkty: 0
Wypadki/kolizje: 0 - dziękuję złamasowi w BMW 7 pod Krośniewicami że mi ciul złamany wyjechał na czołówkę - dziękuję Ci Ty ciulu
średnie spalanie: 7,1l/100km
Trasa przejechana: 1480km
Poza wspomnianym bez większych przygód. Po raz kolejny przekonałem się że najgorzej jeżdżący w Polsce kierowcy pochodzą z Polski. Nie chce mi się nawet wymieniac przykładów. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 05-05-2006, 00:49
|
|
|
U mnie też po weekendzie - prawie skończyłem remont pokoju
Przejechane kilometry: 4 (2x dojazd na stację benzynową po piwo )
JCH napisał/a: | 1 godz w korku na Zakopiance. |
To to jakaś popierdółka była a nie korek |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2006, 08:42
|
|
|
Po weekendzie:
Punkty: 6 (przed samym domem w drodze powrotnej)
Trasa: Warszawa-Szczecin-Świnoujście-Sassnitz-Ronne-Christianso-Nexo-Świnoujście-Szczecin
Przebyto: jakieś 1000 km (subaru legacy) + 170 Mm (s/y Zryw)
Wybaczcie szczecinianie, ale w samym Szczecinie bylem tylko chwilę. Weekend miałem rewelacyjny pomimo arktycznej niemal pogody. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 05-05-2006, 14:20
|
|
|
szczeslaw napisał/a: |
JCH napisał/a: | 1 godz w korku na Zakopiance. |
To to jakaś popierdółka była a nie korek |
Fakt. W Myślenicach skręciłem w lewo. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 06-05-2006, 20:05
|
|
|
Ominął mnie ten temat więc napisze co robiłem - sobota: zabawa na weselu brata
Niedziela odpoczynek po sobocie (tak chyba każdy by zrobił )
Poniedziałek - Bemowo i wyścigi na ćwiertkę (może nawet zdjęcia mi się uda podrzucić kilku miśków z zapasem mocy
Wtorek: praca
Środa: odpoczynek - wręcz nudą zawiewało:( |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2006, 22:02
|
|
|
A ja sobie wymyśliłem, że w długi łykend sztachniemy się (z żonką) Wenecją. W piątek przed 1. maja dojechaliśmy sobie do połowy Czech (w razie co mogę polecić milutki hotelik w Vyskovie tuż przy autostradzie: 2 i pół gwiazdki, 130 zł za "dwójkę" z porządnym śniadaniem). Następnego dnia myk przez Austrię i kawałeczek Włoch do Cavallino (koło Lido di Jesolo). Później już samochodu było niewiele, bo tylko codziennie rano 10 km do vaporetka na Punta Sabbioni i tyle samo z powrotem wieczorem. No i siedem dni w Wenecji, którą zwiedzałem już dwa razy, ale teraz mogliśmy się po niej powolutku i bez pośpiechu popętać. Strasznie mi się to miasto podoba, zwłaszcza fragmenty typowo mieszkalne, bez zalewu turystów, ze swoim tempem życia, kawiarenkami, sklepikami z winem sprzedawanym z gąsiorów, gołębiami robiącymi na głowę itd.
Powrót jednym skokiem, bo jakoś za wcześnie było na nocleg na początku Czech, a później to już za blisko własnego łóżeczka.
W sumie zrobiliśmy niecałe 3000 km, a średnie spalanie Lalugi na autrostradzie (140 km/h) wyniosło zaledwie 6.0 l/100 km.
Powrót do naszej kochanej rzeczywistości drogowej był szybki: w nocy wariaci na gierkostradzie i dziś bonanza na ulicach Warszawy. |
|
|
|
 |
|
|