[EA5A 2.5] Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń |
Autor |
Wiadomość |
menic
Forumowicz

Auto: Galant V6 sedan, 97
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2009, 21:32 [EA5A 2.5] Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń
|
|
|
W jaki sposób, aby niczego nie połamać zdemontowac ten plastik na którym umieszczone sa guziki do podgrzewania siedzeń? Chcę podciągnąć ręczny, a chyba tylko tak się idzie dostać.
A i czemu ja nie mam "trzymadeł" na kubki dla kierowcy i pasażera? Dla osób z tyłu jest ale dla tych z przodu to już nie |
|
|
|
 |
pablodc
Mitsumaniak
Auto: Subaru Impreza WRX '05
|
Wysłany: 30-01-2009, 22:06
|
|
|
"Trzymadło" na kubki pewnie masz, właśnie w tej wnęce koło przycisków podgrzewania foteli. Jest na ściance, trzeba go wcisnąc i się otworzy. Aczkolwiek mogę się mylić gdyż nie posiadam podgrzewania foteli, a z tego co widzialem tam schowek jest mniejszy. Swoją drogą kipeski patent- w lancerze CA0W był o wieeeeele lepszy. Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
KamykGdynia [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2009, 22:59
|
|
|
Albo trzymadło albo cieple fotele.
na krawedzi dolnej tzn od strony podlokietnika zobaczysz drobna szczeline - tam trzeba podwazyc plaskim srubokretem.
Proponuje jednak zdemontowanie calego "tunelu" - calosc jest na 5 srub wiec nic nie polamiesz a i dostep jest latwiejszy.
Pozdro |
|
|
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2009, 00:18
|
|
|
tylko ze 5ty wkret mocujacy ten tunel czy tam konsole jest pod plastikiem od ogrzewania
ten plastik jest mocowany na zatrzaski i wystarczy go reka od spodu wypchnac dostajac sie po uprzednim wyjeciu schowka pod klapa w konsoli srodkowej |
|
|
|
 |
migro
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W kombi Avance
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 31-01-2009, 00:29
|
|
|
Demontowanie tych plastików z guzikami od podgrzewania
Regulacja hamulca ręcznego.
W manualu od str.36 masz opis z rysunkami |
_________________ Defraudacja pieniędzy jest wtedy, kiedy żona ma dostep do twojego konta (Frau, z niem.: żona, kobieta) |
|
|
|
 |
axg [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2009, 10:21 Re: Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń
|
|
|
menic napisał/a: | W jaki sposób, aby niczego nie połamać zdemontowac ten plastik na którym umieszczone sa guziki do podgrzewania siedzeń? Chcę podciągnąć ręczny, a chyba tylko tak się idzie dostać.
A i czemu ja nie mam "trzymadeł" na kubki dla kierowcy i pasażera? Dla osób z tyłu jest ale dla tych z przodu to już nie |
A gdzie znajduja sie u menic trzymadla na kubki dla osob z tylu ? Mowisz o tym trzymadle ktore robi sie jak sie rozlozy podlokietnik ? |
|
|
|
 |
pepi
Forumowicz

Auto: gitarowe
Pomógł: 7 razy Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 519 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 31-01-2009, 10:33
|
|
|
czesc
na napoje nie masz trzymadla w tym miejscu masz przelaczniko podgrzewania ja u siebie je sciagam tak ze wyciagam caly schowek z pod lokietnika i lapka sobie tam fajnie wejdziesz i podwarzysz |
|
 |
menic
Forumowicz

Auto: Galant V6 sedan, 97
|
Wysłany: 31-01-2009, 10:51 Re: Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń
|
|
|
axg napisał/a: |
A gdzie znajduja sie u menic trzymadla na kubki dla osob z tylu ? Mowisz o tym trzymadle ktore robi sie jak sie rozlozy podlokietnik ? | Tak. |
|
|
|
 |
|