Przesunięty przez: Firebee 05-09-2006, 08:11 |
MOTO-CHAMP Bydgoszcz |
Autor |
Wiadomość |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-01-2009, 20:38
|
|
|
bosak napisał/a: | Oni(TVN) byli w stanie rozwiązać jeden istotny problem opon i to w kilka godzin. |
Niby w jaki sposób TVN załatwił opony? |
|
 |
bosak
Forumowicz
Auto: OutlanderII 2.0 DiD
|
Wysłany: 25-01-2009, 15:37
|
|
|
Na drugi dzień po przesłaniu wszystkich dok. otrzymałem telefon ,że opony zostały przyznane do wymiany. |
|
|
|
 |
jaceksu25 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2009, 21:37
|
|
|
bosak, możesz pokazać materiał filmowy ze swoim wystąpieniem? ( z całą pewnością masz to w kolekcji ) |
|
|
|
 |
bosak
Forumowicz
|
Wysłany: 31-01-2009, 10:36
|
|
|
jaceksu25 napisał/a: | bosak, możesz pokazać materiał filmowy ze swoim wystąpieniem? ( z całą pewnością masz to w kolekcji ) |
Witaj
Może to dziwne ale nawet nie widziałem tego tylko znajomi dzwonili do mnie ,że coś takiego było w tv. Stram się zapomnieć o tej firmie i o problemach związanych z tą marką.
Miałem w moim życiu 15 różnych aut i zawsze występowały jakieś problemy ,ale to co wyrabia MMC to oszustwo w majestacie prawa(zabrać kasę i zapomnieć-to ich dewiza). |
|
|
|
 |
jaceksu25 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2009, 11:15
|
|
|
bosak napisał/a: | jaceksu25 napisał/a: | bosak, możesz pokazać materiał filmowy ze swoim wystąpieniem? ( z całą pewnością masz to w kolekcji ) |
Witaj
Może to dziwne ale nawet nie widziałem tego tylko znajomi dzwonili do mnie ,że coś takiego było w tv. Stram się zapomnieć o tej firmie i o problemach związanych z tą marką.
|
To co to było..? "Mamy Cię" czy coś w tym stylu??? |
|
|
|
 |
bosak
Forumowicz
|
Wysłany: 31-01-2009, 20:41
|
|
|
Oczywiście Accorda kombi. Jakie problemy tam nic się nie psuło,a miałem 4,5 roku.Wybudowałem dom wszystko nim woziłem, jak zapełniłem płytkami to wyglądał jak rakieta. Jedynie musiałem przez ten cały okres wymienić po budowie jedną końcówkę. Samochód super!!!!! Dlatego też kupiłem Mitsu bo myślałem,że Japan i że będzie to samo co Honda-a jednak nie! Chciałem sobie polepszyć a pogorszyłem. Serwisowałem w Bydzi było ok ale teraz co wiem ktoś inny ma serwis Hondy,ale moja znajoma też ma Accorda i tyle co wiem to jest ok. Dla mnie serwis ,który wymaga od właściciela auta,żeby wskazał co mają wymienić jak coś jest uszkodzone to nie serwis. |
|
|
|
 |
bosak
Forumowicz
|
Wysłany: 31-01-2009, 20:59
|
|
|
Wiem , kumpel też mnie namawiał na Hondę i dlatego taki jestem wściekły na siebie, że dałem się tak zrobić. Byłem zbyt naiwny myślałem ,że marka do czegoś zobowiązuje. Następny będzie Honda albo Toyota ze wskazaniem na Hondę. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|