Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Firebee
05-09-2006, 08:11
MOTO-CHAMP Bydgoszcz
Autor Wiadomość
tomekrvf 
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-01-2009, 20:38   

bosak napisał/a:
Oni(TVN) byli w stanie rozwiązać jeden istotny problem opon i to w kilka godzin.

Niby w jaki sposób TVN załatwił opony?

bosak 
Forumowicz

Auto: OutlanderII 2.0 DiD
Wysłany: 25-01-2009, 15:37   

Na drugi dzień po przesłaniu wszystkich dok. otrzymałem telefon ,że opony zostały przyznane do wymiany.

jaceksu25
[Usunięty]

Wysłany: 30-01-2009, 21:37   

bosak, możesz pokazać materiał filmowy ze swoim wystąpieniem? ( z całą pewnością masz to w kolekcji :finga: )

bosak 
Forumowicz

Wysłany: 31-01-2009, 10:36   

jaceksu25 napisał/a:
bosak, możesz pokazać materiał filmowy ze swoim wystąpieniem? ( z całą pewnością masz to w kolekcji :finga: )

Witaj

Może to dziwne ale nawet nie widziałem tego :) tylko znajomi dzwonili do mnie ,że coś takiego było w tv. Stram się zapomnieć o tej firmie i o problemach związanych z tą marką.
Miałem w moim życiu 15 różnych aut i zawsze występowały jakieś problemy ,ale to co wyrabia MMC to oszustwo w majestacie prawa(zabrać kasę i zapomnieć-to ich dewiza).

jaceksu25
[Usunięty]

Wysłany: 31-01-2009, 11:15   

bosak napisał/a:
jaceksu25 napisał/a:

Witaj

Może to dziwne ale nawet nie widziałem tego :) tylko znajomi dzwonili do mnie ,że coś takiego było w tv. Stram się zapomnieć o tej firmie i o problemach związanych z tą marką.

To co to było..? "Mamy Cię" czy coś w tym stylu??? :badgrin:

bosak 
Forumowicz

Wysłany: 31-01-2009, 20:41   

Oczywiście Accorda kombi. Jakie problemy tam nic się nie psuło,a miałem 4,5 roku.Wybudowałem dom wszystko nim woziłem, jak zapełniłem płytkami to wyglądał jak rakieta. Jedynie musiałem przez ten cały okres wymienić po budowie jedną końcówkę. Samochód super!!!!! Dlatego też kupiłem Mitsu bo myślałem,że Japan i że będzie to samo co Honda-a jednak nie! Chciałem sobie polepszyć a pogorszyłem. Serwisowałem w Bydzi było ok ale teraz co wiem ktoś inny ma serwis Hondy,ale moja znajoma też ma Accorda i tyle co wiem to jest ok. Dla mnie serwis ,który wymaga od właściciela auta,żeby wskazał co mają wymienić jak coś jest uszkodzone to nie serwis.

bosak 
Forumowicz

Wysłany: 31-01-2009, 20:59   

Wiem , kumpel też mnie namawiał na Hondę i dlatego taki jestem wściekły na siebie, że dałem się tak zrobić. Byłem zbyt naiwny myślałem ,że marka do czegoś zobowiązuje. Następny będzie Honda albo Toyota ze wskazaniem na Hondę. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu