Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:47
Proszę o szybką ocenę Galanta
Autor Wiadomość
dexter 
Nowy Forumowicz

Auto: na razie żaden
Wysłany: 26-02-2009, 18:31   Proszę o szybką ocenę Galanta

Od około dwóch miesięcy noszę się z zakupem autka tej marki, teraz znalazłem takie ogłoszenie i umówiłem się wstępnie na sobotę na oględziny.

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7877717

Auto było sprowadzone z Niemiec rok temu, niestety, tak jak to powiedział obecny właściciel, Niemiec prowadził książkę serwisową do 2003 roku i wtedy miało ono przebieg 80000km, więc ten przebieg jest podejrzany. Wnętrze nie wygląda na zaniedbane i zużyte, oczywiście na moje oko, dlatego proszę o ocenę Mitsomaniaków jako ludzi lepiej znających się na tej marce. A może ktoś zna tego Gala??
Dziękuję za porady i oceny :biggrin:

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-02-2009, 19:01   

No jakieś 80kkm uciekło z licznika :P

Szkoda, że nie ma zdjęć komory silnika.... warto było by też zobaczyć jak lewa strona wygląda +nadkola.

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

Marti 
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-02-2009, 21:18   

Śmigam co jakiś czas do Głogowa więc dexter jak się zdecydujesz a będziesz potrzabował recenzji to mogę go oblookać w przyszły tygodniu.

--------------------------------------------------------------------------------

dexter 
Nowy Forumowicz

Auto: na razie żaden
Wysłany: 27-02-2009, 14:36   

Witaj Juiceman,no nie wiem czemu nie ma tych elementów na zdjęciach, być może to tylko przeoczenie, albo celowe "niedopatrzenie", słyszałem, że korozja na nadkolach to pięta achillesowa tej marki. Zobaczę dokładnie na miejscu :wink:

Marti dzięki za chęci, ale tak czy siak jutro przejadę się obejrzeć to autko, od biedy jest blisko giełda w Lubiniu, mam jeszcze namiar na Gala z Jugowa/Wrocławia, niestety aukcja zakończyła się już :cry: Ale jakby tamten nie wypalił, to będę dzwonił, bo był całkiem, całkiem :) Pozdrawiam.

[ Dodano: 28-02-2009, 21:59 ]
No i jedno wielkie g... z tego wyszło, sprzedawca nie odbiera telefonu i brak jakiegokolwiek kontaktu, może się wystraszył jak mu powiedziałem, że pojedziemy na przegląd (oczywiście na mój koszt) i tam obejrzę auto od spodu :lol: , ale jak nie ,to nie, zadzwonię jutro do pana z Jugowa, może jeszcze nie sprzedał Gala.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi