|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:47 |
Proszę o szybką ocenę Galanta |
Autor |
Wiadomość |
dexter
Nowy Forumowicz
Auto: na razie żaden
|
Wysłany: 26-02-2009, 18:31 Proszę o szybką ocenę Galanta
|
|
|
Od około dwóch miesięcy noszę się z zakupem autka tej marki, teraz znalazłem takie ogłoszenie i umówiłem się wstępnie na sobotę na oględziny.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7877717
Auto było sprowadzone z Niemiec rok temu, niestety, tak jak to powiedział obecny właściciel, Niemiec prowadził książkę serwisową do 2003 roku i wtedy miało ono przebieg 80000km, więc ten przebieg jest podejrzany. Wnętrze nie wygląda na zaniedbane i zużyte, oczywiście na moje oko, dlatego proszę o ocenę Mitsomaniaków jako ludzi lepiej znających się na tej marce. A może ktoś zna tego Gala??
Dziękuję za porady i oceny |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 26-02-2009, 19:01
|
|
|
No jakieś 80kkm uciekło z licznika
Szkoda, że nie ma zdjęć komory silnika.... warto było by też zobaczyć jak lewa strona wygląda +nadkola. |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 877 Skąd: Brzeg
|
Wysłany: 26-02-2009, 21:18
|
|
|
Śmigam co jakiś czas do Głogowa więc dexter jak się zdecydujesz a będziesz potrzabował recenzji to mogę go oblookać w przyszły tygodniu. |
|
 |
dexter
Nowy Forumowicz
Auto: na razie żaden
|
Wysłany: 27-02-2009, 14:36
|
|
|
Witaj Juiceman,no nie wiem czemu nie ma tych elementów na zdjęciach, być może to tylko przeoczenie, albo celowe "niedopatrzenie", słyszałem, że korozja na nadkolach to pięta achillesowa tej marki. Zobaczę dokładnie na miejscu
Marti dzięki za chęci, ale tak czy siak jutro przejadę się obejrzeć to autko, od biedy jest blisko giełda w Lubiniu, mam jeszcze namiar na Gala z Jugowa/Wrocławia, niestety aukcja zakończyła się już Ale jakby tamten nie wypalił, to będę dzwonił, bo był całkiem, całkiem Pozdrawiam.
[ Dodano: 28-02-2009, 21:59 ]
No i jedno wielkie g... z tego wyszło, sprzedawca nie odbiera telefonu i brak jakiegokolwiek kontaktu, może się wystraszył jak mu powiedziałem, że pojedziemy na przegląd (oczywiście na mój koszt) i tam obejrzę auto od spodu , ale jak nie ,to nie, zadzwonię jutro do pana z Jugowa, może jeszcze nie sprzedał Gala. |
|
|
|
 |
|
|