|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:36 |
[MSS DID] Używane Mitsubishi Space Star |
Autor |
Wiadomość |
marcin77 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2006, 21:47 [MSS DID] Używane Mitsubishi Space Star
|
|
|
Czy widzieliście ostatni artykul na temat Miśka w Auto Świecie? Bardzo dobre opinie, a wymienione w artykule minusy są wg mnie mało znaczące - coś musieli napisać. Powiem krótko - niczego innego się nie spodziewałem Fakt, że opisują akurat diesla, ale z własnego doświadczenia wiem, że z benzynką jest podobnie Po raz kolejny jestem dumny, że kupiłem akurat miska
Misiek jest niezły i nie wiem czym jest spowodowany ten wysyp "zainteresowania" nt. spejsów, bo w następnym numerze "motor'u" też ma być artykul na ten temat.
A jakie są wasze opinie? |
Ostatnio zmieniony przez cns80 08-05-2008, 13:45, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 30-05-2006, 21:52
|
|
|
konkurencja. Napisał "AŚ", to musi napisać swoje zdanie i "Motor" |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
arek 69 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2006, 10:13
|
|
|
też zauważylem wzrost zainteresowania spejsikami, o ile niedawno w Rybniku i okolicach mozna ich bylo policzyć na palcach jednej reki to juz teraz codziennie mijam jakiegos.pozytywnie,zeby tak jeszcze do klubu sie zapisali...
a autko jest super,ja mam go dopiero 1,5 rokuale jestem haaaaaapy,że kupilem MSS'a zamiast Scenica czy Megane kombi bo takie były brane pod uwage |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2006, 11:18
|
|
|
powiem tak fotka jaką dali do artykułu lekko mnie zeźliła
kieszonki pana w jego spodniach-kartka w rekach(rachunek)-ręka i łapanie się za głowę to lekkie przegięcie
wychodzi na to że samochód ten to kicha co wykosi nam portfele i da ostro po dyni
no i listek smierdziuszek pod lusterkiem-MISTRZ |
|
|
|
 |
Wiesiek K
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
|
Wysłany: 21-05-2009, 09:21
|
|
|
Ja tam mam Miśka od wczoraj ale pamiętam jka gadałem przez GG z gościem, kóry pisał na temat Passata i okazało się, że siedział w Pasku przez tydzień taka próbka z salonu i napisał artykulik.
Jak zwykle ci co nic nie wiedzą "wiedzą" najwięcej.
Szczególnie, jak ktosik pisze pod zamówienie |
|
|
|
 |
|
|