Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
04-05-2008, 01:36
[MSS DID] Używane Mitsubishi Space Star
Autor Wiadomość
marcin77
[Usunięty]

Wysłany: 30-05-2006, 21:47   [MSS DID] Używane Mitsubishi Space Star

Czy widzieliście ostatni artykul na temat Miśka w Auto Świecie? Bardzo dobre opinie, a wymienione w artykule minusy są wg mnie mało znaczące - coś musieli napisać. Powiem krótko - niczego innego się nie spodziewałem :) Fakt, że opisują akurat diesla, ale z własnego doświadczenia wiem, że z benzynką jest podobnie :) Po raz kolejny jestem dumny, że kupiłem akurat miska :)

Misiek jest niezły i nie wiem czym jest spowodowany ten wysyp "zainteresowania" nt. spejsów, bo w następnym numerze "motor'u" też ma być artykul na ten temat.

A jakie są wasze opinie?
Ostatnio zmieniony przez cns80 08-05-2008, 13:45, w całości zmieniany 2 razy  

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-05-2006, 21:52   

konkurencja. Napisał "AŚ", to musi napisać swoje zdanie i "Motor"

arek 69
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2006, 10:13   

też zauważylem wzrost zainteresowania spejsikami, o ile niedawno w Rybniku i okolicach mozna ich bylo policzyć na palcach jednej reki to juz teraz codziennie mijam jakiegos.pozytywnie,zeby tak jeszcze do klubu sie zapisali...
a autko jest super,ja mam go dopiero 1,5 rokuale jestem haaaaaapy,że kupilem MSS'a zamiast Scenica czy Megane kombi bo takie były brane pod uwage

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2006, 11:18   

powiem tak fotka jaką dali do artykułu lekko mnie zeźliła :evil:

kieszonki pana w jego spodniach-kartka w rekach(rachunek)-ręka i łapanie się za głowę to lekkie przegięcie :evil:

wychodzi na to że samochód ten to kicha co wykosi nam portfele i da ostro po dyni :mrgreen:

no i listek smierdziuszek pod lusterkiem-MISTRZ :wink:

Wiesiek K 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Space Star
Wysłany: 21-05-2009, 09:21   

Ja tam mam Miśka od wczoraj ale pamiętam jka gadałem przez GG z gościem, kóry pisał na temat Passata i okazało się, że siedział w Pasku przez tydzień taka próbka z salonu i napisał artykulik.
Jak zwykle ci co nic nie wiedzą "wiedzą" najwięcej.
Szczególnie, jak ktosik pisze pod zamówienie

Odpowiedz do tematu