Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
WANDALIZM
Autor Wiadomość
lukas1 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.8 Sportback Intense
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 24-04-2009, 15:22   WANDALIZM

Nie wiem po co to pisze ale jeszcze adrenalina mi krazy we krwi- dzis w nocy trzech baranow uzylo kostki brukowej do poskromienia szyby kierowcy w dzwiach.
[cenzura]

bylem w ASO i we wtorek szyba bedzie z holandii- takze misiek zafoliowany na parkingu stoi

a ze trzech to wiem bo ich gonilem z tluczkiem do miesa :lol: powaznie - najpierw uslyszalem taki dzwiek wiec wyjzalem przez okno i zobaczylem typow kolo miska- wiec mlotek w dlon i na zewnatrz. juz ich nie byle i nagle podjechalo jakies ciemne kombi i wyskoczyl typem z brukiem- wtedy mozj mlotkowy poscig ale na darmo

Policja
Aso i nastepnie WARTA S.A
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 24-04-2009, 16:21, w całości zmieniany 1 raz  

poziomka 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 24-04-2009, 15:28   Re: WANDALIZM

lukas1 napisał/a:
Nie wiem po co to pisze ale jeszcze adrenalina mi krazy we krwi- dzis w nocy trzech baranow uzylo kostki brukowej do poskromienia szyby kierowcy w dzwiach. kkkkkkkk............................................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

bylem w ASO i we wtorek szyba bedzie z holandii- takze misiek zafoliowany na parkingu stoi

a ze trzech to wiem bo ich gonilem z tluczkiem do miesa :lol: powaznie - najpierw uslyszalem taki dzwiek wiec wyjzalem przez okno i zobaczylem typow kolo miska- wiec mlotek w dlon i na zewnatrz. juz ich nie byle i nagle podjechalo jakies ciemne kombi i wyskoczyl typem z brukiem- wtedy mozj mlotkowy poscig ale na darmo

Policja
Aso i nastepnie WARTA S.A

Masz może coś niestandardowego zainstalowane w środku - audio, video ?

igor

obeer 
Nowy Forumowicz

Auto: EvoX
Wysłany: 24-04-2009, 15:43   Re: WANDALIZM

lukas1 napisał/a:
Nie wiem po co to pisze ale jeszcze adrenalina mi krazy we krwi- dzis w nocy trzech baranow uzylo kostki brukowej do poskromienia szyby kierowcy w dzwiach. kkkkkkkk............................................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Powiedz lepiej gdzie stałeś to będziemy to miejsce omijać z daleka ;P

A serio, jak bym dorwał, to bym nogi z d... powyrywał, więc wcale Ci się nie dziwię ;-)

--S.

lukas1 
Forumowicz

Wysłany: 24-04-2009, 15:54   

to sie stalo w danii pod domem gdzie mieszkam, a w srodku wyposazenie Intense wiec co krasc, pare metrow dalej zrobili to samo w starym 205 i do tego wyrwali tam drzwi-

oze dobrze ze wczoraj ich nie zlapalem- wsciekle 125kg i mlotek w reku = cos jak wyrok

obeer 
Nowy Forumowicz

Auto: EvoX
Wysłany: 24-04-2009, 16:21   

lukas1 napisał/a:

oze dobrze ze wczoraj ich nie zlapalem- wsciekle 125kg i mlotek w reku = cos jak wyrok

to się ciesz, że tylko o szybę jesteś uboższy ;-)

Żeby Ci poprawić humor:
Mój znajomy jechał wieczorem w Warszawie, zatrzymał się na światłach, a na pasy wchodzi koleś w płaszczu. Nagle koleś spod płaszcza wyciąga dwa noże, odwraca się w stronę maski znajomego i tymi nożami w maskę się wbija. Znajomy nie wyrobił, dał wsteczny, jedynka, ominął gościa i przejechał kawałek, a koleś zwiał. Policja go szukała, ale standardowo bezskutecznie. I weź tu wytłumacz się teraz w PZU czy innej Warcie ;P

Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 24-04-2009, 17:28   

obeer napisał/a:
lukas1 napisał/a:

to się ciesz, że tylko o szybę jesteś uboższy ;-)

Żeby Ci poprawić humor:
Mój znajomy jechał wieczorem w Warszawie, zatrzymał się na światłach, a na pasy wchodzi koleś w płaszczu. Nagle koleś spod płaszcza wyciąga dwa noże, odwraca się w stronę maski znajomego i tymi nożami w maskę się wbija. Znajomy nie wyrobił, dał wsteczny, jedynka, ominął gościa i przejechał kawałek, a koleś zwiał. Policja go szukała, ale standardowo bezskutecznie. I weź tu wytłumacz się teraz w PZU czy innej Warcie ;P
Powinien go przejechać!!

jaca71 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Wysłany: 24-04-2009, 17:49   

Ali-En napisał/a:
Powinien go przejechać!!

Ostatnio gdzieś o takim czytałem co przejechał i przeciągnął pod samochodem 18km... Masakra :(

Mati81 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback
Wysłany: 24-04-2009, 19:48   

Ja bym chyba jedynkę wrzucił i na full do przodu. Może by uznali to za obronę konieczną... .A co do tłuczka do mięsa to dawniej woziłem w bagażniku coś w rodzaju bejsbola :) - chyba do tego wrócę :)

jaca71 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Wysłany: 24-04-2009, 19:54   

Od bejzbola lepsze jest stylisko od siekiery dwuręcznej ale bez ostrza. Bejzbol ma za dużą bezwładność, jak nie trafisz to jesteś bezbronny ;) A stylem możesz łydki i kolana obrabiać...

Mati81 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback
Wysłany: 24-04-2009, 20:01   

jaca71 napisał/a:
Od bejzbola lepsze jest stylisko od siekiery dwuręcznej ale bez ostrza. Bejzbol ma za dużą bezwładność, jak nie trafisz to jesteś bezbronny ;) A stylem możesz łydki i kolana obrabiać...

Wiesz ja nie zakładam, że nie trafię ;) ale jak już trafie ... :)

lukas1 
Forumowicz

Wysłany: 24-04-2009, 20:45   

wiecie ja to tak jak na spokojnie dzis pomyslalem to naprawde dobrze ze ch nie dorwalem

lecialem z zamiarem rozbijania glow- a Adrenalina bylA NA TAK WYSOKIM POZIOMIE ZE CHYBA JAK BYM CZYMS DOSTAL TO BYM NIE CZUL

JAK JUZ WIEDZIALEM ZE ICH NIE DOGONIE TO RZUCILEM TYM TLUCZKIEM W ICHAUTO ALE NIE TRAFILEM :cry:

OGLADALISCIE FILM "PATRIOT" Z MELEM GIBSONEM I TA SCENE :axe: ( TOMAHAWK W JEGO REKU PLUS WROGOWIE ) TAK BYLEM NABUZOWANY ZE BYLOBY PODOBNIE

A DZIS BYM ZALOWAL

[ Dodano: 24-04-2009, 20:46 ]
A CZY JUZ KTOS WYMIENIAL SZYBE U NAS W KRAJU- CHODZI MI O POROWNANIE KOSZTOW

JA MUSZE ZAPLACIC OKOLO 1100PLN

[ Dodano: 24-04-2009, 20:47 ]
ALE CHYBA MAM JAKIS ADRENALINOWY NAWROT , ZBLIZA SIE WIECZOR A MI CISNIENIE ZNOWU WZRASTA :twisted:

filippoz 
Mitsumaniak
The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Wysłany: 24-04-2009, 21:23   

Nie ma się czemu dziwić, sądzę że każdy zareagowałby podobnie :evil:

A tak w ogóle, dobry jest 70cm kawałek drutu energetycznego 4 żyłowego :-) ciągnie aż strach się bać.

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Wysłany: 24-04-2009, 22:22   

jaca71 napisał/a:
Od bejzbola lepsze jest stylisko od siekiery dwuręcznej ale bez ostrza.

Kije golfowe są podobno w "modzie" lekkie, małe, poręczne, z dobrą końcówką i celność dobra.

Krzychu

basik 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback 1.8
Wysłany: 25-04-2009, 10:46   

Co do drutu to potwierdzam. Szwagier wozi taki kawałek "na wszelki wypadek" i kilka razy się przydał, na szczęście nie doszło do użycia ludzie jak go widzą to rezygnują z dalszych działań :P

corsair 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1,8 INVITE
Wysłany: 25-04-2009, 15:45   

Witam,
ja wymieniałem szybę,gdyż uległa pęknięciu od uderzenia kamieniem gdzieś na trasie.
Wymieniałem ja na AC i sama szyba kosztowała wg ASO Gdańsk ok.1500zł. plus jakaś ramka i robocizna to ok.2000.zł.Także,Twoje koszty to prawie polowa moich,tak na marginesie, to ciekawa sprawa,szyba ta sama a tak różne koszty.
Ach te ASO.
Pozdrawiam.

[ Dodano: 25-04-2009, 15:47 ]
Moje dane sa nieaktualne.
Teraz mam Lancera 1,8 Invite.

Odpowiedz do tematu