WANDALIZM |
Autor |
Wiadomość |
lukas1
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 Sportback Intense
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 337 Skąd: Z domu
|
Wysłany: 24-04-2009, 15:22 WANDALIZM
|
|
|
Nie wiem po co to pisze ale jeszcze adrenalina mi krazy we krwi- dzis w nocy trzech baranow uzylo kostki brukowej do poskromienia szyby kierowcy w dzwiach.
[cenzura]
bylem w ASO i we wtorek szyba bedzie z holandii- takze misiek zafoliowany na parkingu stoi
a ze trzech to wiem bo ich gonilem z tluczkiem do miesa powaznie - najpierw uslyszalem taki dzwiek wiec wyjzalem przez okno i zobaczylem typow kolo miska- wiec mlotek w dlon i na zewnatrz. juz ich nie byle i nagle podjechalo jakies ciemne kombi i wyskoczyl typem z brukiem- wtedy mozj mlotkowy poscig ale na darmo
Policja
Aso i nastepnie WARTA S.A |
_________________ Z C4 na Lancera jak z chinskich trampek na chinskie korki |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 24-04-2009, 16:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
poziomka
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 234 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-04-2009, 15:28 Re: WANDALIZM
|
|
|
lukas1 napisał/a: | Nie wiem po co to pisze ale jeszcze adrenalina mi krazy we krwi- dzis w nocy trzech baranow uzylo kostki brukowej do poskromienia szyby kierowcy w dzwiach. kkkkkkkk............................................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
bylem w ASO i we wtorek szyba bedzie z holandii- takze misiek zafoliowany na parkingu stoi
a ze trzech to wiem bo ich gonilem z tluczkiem do miesa powaznie - najpierw uslyszalem taki dzwiek wiec wyjzalem przez okno i zobaczylem typow kolo miska- wiec mlotek w dlon i na zewnatrz. juz ich nie byle i nagle podjechalo jakies ciemne kombi i wyskoczyl typem z brukiem- wtedy mozj mlotkowy poscig ale na darmo
Policja
Aso i nastepnie WARTA S.A |
Masz może coś niestandardowego zainstalowane w środku - audio, video ?
igor |
|
|
|
 |
obeer
Nowy Forumowicz
Auto: EvoX
|
Wysłany: 24-04-2009, 15:43 Re: WANDALIZM
|
|
|
lukas1 napisał/a: | Nie wiem po co to pisze ale jeszcze adrenalina mi krazy we krwi- dzis w nocy trzech baranow uzylo kostki brukowej do poskromienia szyby kierowcy w dzwiach. kkkkkkkk............................................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
|
Powiedz lepiej gdzie stałeś to będziemy to miejsce omijać z daleka ;P
A serio, jak bym dorwał, to bym nogi z d... powyrywał, więc wcale Ci się nie dziwię
--S. |
|
|
|
 |
lukas1
Forumowicz
|
Wysłany: 24-04-2009, 15:54
|
|
|
to sie stalo w danii pod domem gdzie mieszkam, a w srodku wyposazenie Intense wiec co krasc, pare metrow dalej zrobili to samo w starym 205 i do tego wyrwali tam drzwi-
oze dobrze ze wczoraj ich nie zlapalem- wsciekle 125kg i mlotek w reku = cos jak wyrok |
|
|
|
 |
obeer
Nowy Forumowicz
Auto: EvoX
|
Wysłany: 24-04-2009, 16:21
|
|
|
lukas1 napisał/a: |
oze dobrze ze wczoraj ich nie zlapalem- wsciekle 125kg i mlotek w reku = cos jak wyrok |
to się ciesz, że tylko o szybę jesteś uboższy
Żeby Ci poprawić humor:
Mój znajomy jechał wieczorem w Warszawie, zatrzymał się na światłach, a na pasy wchodzi koleś w płaszczu. Nagle koleś spod płaszcza wyciąga dwa noże, odwraca się w stronę maski znajomego i tymi nożami w maskę się wbija. Znajomy nie wyrobił, dał wsteczny, jedynka, ominął gościa i przejechał kawałek, a koleś zwiał. Policja go szukała, ale standardowo bezskutecznie. I weź tu wytłumacz się teraz w PZU czy innej Warcie ;P |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 24-04-2009, 17:28
|
|
|
obeer napisał/a: | lukas1 napisał/a: |
to się ciesz, że tylko o szybę jesteś uboższy
Żeby Ci poprawić humor:
Mój znajomy jechał wieczorem w Warszawie, zatrzymał się na światłach, a na pasy wchodzi koleś w płaszczu. Nagle koleś spod płaszcza wyciąga dwa noże, odwraca się w stronę maski znajomego i tymi nożami w maskę się wbija. Znajomy nie wyrobił, dał wsteczny, jedynka, ominął gościa i przejechał kawałek, a koleś zwiał. Policja go szukała, ale standardowo bezskutecznie. I weź tu wytłumacz się teraz w PZU czy innej Warcie ;P | Powinien go przejechać!! |
|
|
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Pomógł: 18 razy Dołączył: 01 Wrz 2008 Posty: 4696 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 24-04-2009, 17:49
|
|
|
Ali-En napisał/a: | Powinien go przejechać!! |
Ostatnio gdzieś o takim czytałem co przejechał i przeciągnął pod samochodem 18km... Masakra |
|
|
|
 |
Mati81
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback
|
Wysłany: 24-04-2009, 19:48
|
|
|
Ja bym chyba jedynkę wrzucił i na full do przodu. Może by uznali to za obronę konieczną... .A co do tłuczka do mięsa to dawniej woziłem w bagażniku coś w rodzaju bejsbola - chyba do tego wrócę |
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Pomógł: 18 razy Dołączył: 01 Wrz 2008 Posty: 4696 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 24-04-2009, 19:54
|
|
|
Od bejzbola lepsze jest stylisko od siekiery dwuręcznej ale bez ostrza. Bejzbol ma za dużą bezwładność, jak nie trafisz to jesteś bezbronny A stylem możesz łydki i kolana obrabiać... |
|
|
|
 |
Mati81
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback
|
Wysłany: 24-04-2009, 20:01
|
|
|
jaca71 napisał/a: | Od bejzbola lepsze jest stylisko od siekiery dwuręcznej ale bez ostrza. Bejzbol ma za dużą bezwładność, jak nie trafisz to jesteś bezbronny A stylem możesz łydki i kolana obrabiać... |
Wiesz ja nie zakładam, że nie trafię ale jak już trafie ... |
|
 |
lukas1
Forumowicz
|
Wysłany: 24-04-2009, 20:45
|
|
|
wiecie ja to tak jak na spokojnie dzis pomyslalem to naprawde dobrze ze ch nie dorwalem
lecialem z zamiarem rozbijania glow- a Adrenalina bylA NA TAK WYSOKIM POZIOMIE ZE CHYBA JAK BYM CZYMS DOSTAL TO BYM NIE CZUL
JAK JUZ WIEDZIALEM ZE ICH NIE DOGONIE TO RZUCILEM TYM TLUCZKIEM W ICHAUTO ALE NIE TRAFILEM
OGLADALISCIE FILM "PATRIOT" Z MELEM GIBSONEM I TA SCENE ( TOMAHAWK W JEGO REKU PLUS WROGOWIE ) TAK BYLEM NABUZOWANY ZE BYLOBY PODOBNIE
A DZIS BYM ZALOWAL
[ Dodano: 24-04-2009, 20:46 ]
A CZY JUZ KTOS WYMIENIAL SZYBE U NAS W KRAJU- CHODZI MI O POROWNANIE KOSZTOW
JA MUSZE ZAPLACIC OKOLO 1100PLN
[ Dodano: 24-04-2009, 20:47 ]
ALE CHYBA MAM JAKIS ADRENALINOWY NAWROT , ZBLIZA SIE WIECZOR A MI CISNIENIE ZNOWU WZRASTA |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 535 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 24-04-2009, 21:23
|
|
|
Nie ma się czemu dziwić, sądzę że każdy zareagowałby podobnie
A tak w ogóle, dobry jest 70cm kawałek drutu energetycznego 4 żyłowego ciągnie aż strach się bać. |
_________________ www.filipkrawczyk.pl
www.openphotography.pl |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 24-04-2009, 22:22
|
|
|
jaca71 napisał/a: | Od bejzbola lepsze jest stylisko od siekiery dwuręcznej ale bez ostrza. |
Kije golfowe są podobno w "modzie" lekkie, małe, poręczne, z dobrą końcówką i celność dobra.
Krzychu |
|
|
|
 |
basik
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sportback 1.8
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 199 Skąd: Kraków (okolice)
|
Wysłany: 25-04-2009, 10:46
|
|
|
Co do drutu to potwierdzam. Szwagier wozi taki kawałek "na wszelki wypadek" i kilka razy się przydał, na szczęście nie doszło do użycia ludzie jak go widzą to rezygnują z dalszych działań |
|
|
|
 |
corsair
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1,8 INVITE
|
Wysłany: 25-04-2009, 15:45
|
|
|
Witam,
ja wymieniałem szybę,gdyż uległa pęknięciu od uderzenia kamieniem gdzieś na trasie.
Wymieniałem ja na AC i sama szyba kosztowała wg ASO Gdańsk ok.1500zł. plus jakaś ramka i robocizna to ok.2000.zł.Także,Twoje koszty to prawie polowa moich,tak na marginesie, to ciekawa sprawa,szyba ta sama a tak różne koszty.
Ach te ASO.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 25-04-2009, 15:47 ]
Moje dane sa nieaktualne.
Teraz mam Lancera 1,8 Invite. |
_________________ corsair |
|
|
|
 |
|