Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
¤ III Międzyregionalny spot Polski Południowej
Autor Wiadomość
JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-05-2009, 16:37   

Kurna olek.... widocznie było nie do pary :roll:
Następnym razem trzeba liczyć, przynajmniej do dwóch ;)

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

długi
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2009, 16:41   

JCH, Szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję że w Żywcu będziemy mieli okazję policzyć razem :D . Jak będziemy liczyć we dwóch to na pewno sie nie pomylimy :partyman:

Jessica__
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2009, 19:13   

Adaho_krak napisał/a:

Ja też mam taką nadzieje. Z mojej strony w tym roku siła wyższa, bliźniaki się pochorzyły.

Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też ;)

[ Dodano: 22-05-2009, 19:16 ]
JCH napisał/a:
Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu ;)

JCH jakoś Ci nie wierzę 8) aczkolwiek ja nic Ci nie robiłam :P a przynajmniej tak mi się wydaje :lol:
Długi święte słowa! Trzeba liczyć! Tylko kiepsko Was widzę w tym Żywcu - obaj będziecie chorować na jedną nogę :P chyba, że ja będę liczyła :mrgreen:

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 22-05-2009, 19:56   

Jessica__ napisał/a:
Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też

Daj e-mail na PW to Ci foty wyśle :) Może zobaczysz w Żywcu, mam nadzieje że się uda.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

BUBU 
Mitsumaniak
Partyzant

Auto: Endeavor
Wysłany: 24-05-2009, 00:10   

JCH napisał/a:
Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu ;)

Jacek to pewnie przez te nasze pyszne wynalazki . :wink:
Ja dopiero o 15.00 w niedzielę miałem 00.0 na alkomacie 8) Rano to Wojmi świadkiem że tragedia była , i łeb mi chciało urwać :twisted:

Nie wiem dlaczego ale i tak taką imprezę z chęcią bym powtórzył :mrgreen:

Czyli najpóźniej koło Żywca , a wcześniej może się spikniemy gdzieś na wspinanie w skałach :mrgreen:

Pozdrav

Odpowiedz do tematu