|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
¤ III Międzyregionalny spot Polski Południowej |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2009, 16:37
|
|
|
Kurna olek.... widocznie było nie do pary
Następnym razem trzeba liczyć, przynajmniej do dwóch |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
długi [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2009, 16:41
|
|
|
JCH, Szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję że w Żywcu będziemy mieli okazję policzyć razem . Jak będziemy liczyć we dwóch to na pewno sie nie pomylimy |
|
|
|
 |
Jessica__ [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2009, 19:13
|
|
|
Adaho_krak napisał/a: |
Ja też mam taką nadzieje. Z mojej strony w tym roku siła wyższa, bliźniaki się pochorzyły. |
Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też
[ Dodano: 22-05-2009, 19:16 ]
JCH napisał/a: | Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu |
JCH jakoś Ci nie wierzę aczkolwiek ja nic Ci nie robiłam a przynajmniej tak mi się wydaje
Długi święte słowa! Trzeba liczyć! Tylko kiepsko Was widzę w tym Żywcu - obaj będziecie chorować na jedną nogę chyba, że ja będę liczyła |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 22-05-2009, 19:56
|
|
|
Jessica__ napisał/a: | Adaho a ja tak bardzo chciałam zobaczyć te Twoje szkraby!! No i Ciebie oczywiście też |
Daj e-mail na PW to Ci foty wyśle Może zobaczysz w Żywcu, mam nadzieje że się uda. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 24-05-2009, 00:10
|
|
|
JCH napisał/a: | Ja już nie przyjeżdżam do Morska bo to się kończy tak, że mam potem tydzień wycięty z życiorysu |
Jacek to pewnie przez te nasze pyszne wynalazki .
Ja dopiero o 15.00 w niedzielę miałem 00.0 na alkomacie Rano to Wojmi świadkiem że tragedia była , i łeb mi chciało urwać
Nie wiem dlaczego ale i tak taką imprezę z chęcią bym powtórzył
Czyli najpóźniej koło Żywca , a wcześniej może się spikniemy gdzieś na wspinanie w skałach
Pozdrav |
|
|
|
 |
|
|