| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Extreme Lublin Moto Show - 7 czerwca niedziela, Tor Lublin |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | mikae [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 26-05-2009, 17:18   Extreme Lublin Moto Show - 7 czerwca niedziela, Tor Lublin |   
 |  
               | 
 |  
               | Automobilklub Chełmski w niedzielę 7 czerwca br. zorganizuje bardzo atrakcyjną imprezę motoryzacyjną pod nazwą „Extreme Lublin Moto Show”. Impreza rozpocznie się na Torze Lublin o godz. 10:00, a w jej programie odbędzie się rywalizacja w trzech najbardziej widowiskowych dyscyplinach sportu motorowego. W ramach tych arcyciekawych zawodów o Grand Prix Lubelszczyzny walczyć będą przedstawiciele driftingu (jazda kontrolowanymi poślizgami), motocyklowego free style’u oraz kierowcy dysponujący mocnymi samochodami z napędem na cztery koła. Impreza będzie miała zarówno charakter pokazowy, jak i  konkursowy, gdyż dla trzech najlepszych w każdej kategorii czekają okazałe puchary. Z całą odpowiedzialnością można napisać, że takiej imprezy w naszym województwie jeszcze nie było. 
 W zawodach weźmie udział ograniczona liczba chętnych. Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt z organizatorami tej widowiskowej imprezy: Michałem Kawką (tel. 500 400 760 drifterzy i kierowcy 4X4) i Grzegorzem Gorczycą (tel. 502 342 117 motocykliści).

Wstęp płatny - 15zł od osoby ulgowe 10zł (uczniowie, studenci oraz członkowie AKCh z opłaconą składką)

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | borecki [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 29-05-2009, 19:42 |   
 |  
               | 
 |  
               | no to chyba trzeba by sie wybrac   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Starion   Forumowicz
 The smoking man :)

Auto: Colt CJ1A, Passat GT16 kombi
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 01-06-2009, 12:43 |   
 |  
               | 
 |  
               | Trzeba trzeba, najbardziej jestem ciekaw drifterów, mam nadzieję że będzie na co popatrzeć   |  
				| _________________ 

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | mikae [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 01-06-2009, 19:43 |   
 |  
               | 
 |  
               | jak ktoś z MManiaków dysponuje autem spełniającym kryteria i chciałby się pokazać to zapraszam - tel wyżej   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |