Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Extreme Lublin Moto Show - 7 czerwca niedziela, Tor Lublin
Autor Wiadomość
mikae
[Usunięty]

Wysłany: 26-05-2009, 18:18   Extreme Lublin Moto Show - 7 czerwca niedziela, Tor Lublin

Automobilklub Chełmski w niedzielę 7 czerwca br. zorganizuje bardzo atrakcyjną imprezę motoryzacyjną pod nazwą „Extreme Lublin Moto Show”. Impreza rozpocznie się na Torze Lublin o godz. 10:00, a w jej programie odbędzie się rywalizacja w trzech najbardziej widowiskowych dyscyplinach sportu motorowego. W ramach tych arcyciekawych zawodów o Grand Prix Lubelszczyzny walczyć będą przedstawiciele driftingu (jazda kontrolowanymi poślizgami), motocyklowego free style’u oraz kierowcy dysponujący mocnymi samochodami z napędem na cztery koła. Impreza będzie miała zarówno charakter pokazowy, jak i konkursowy, gdyż dla trzech najlepszych w każdej kategorii czekają okazałe puchary. Z całą odpowiedzialnością można napisać, że takiej imprezy w naszym województwie jeszcze nie było.

W zawodach weźmie udział ograniczona liczba chętnych. Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt z organizatorami tej widowiskowej imprezy: Michałem Kawką (tel. 500 400 760 drifterzy i kierowcy 4X4) i Grzegorzem Gorczycą (tel. 502 342 117 motocykliści).

Wstęp płatny - 15zł od osoby ulgowe 10zł (uczniowie, studenci oraz członkowie AKCh z opłaconą składką)

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2009, 20:42   

no to chyba trzeba by sie wybrac ;-)

Starion 
Forumowicz
The smoking man :)

Auto: Colt CJ1A, Passat GT16 kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-06-2009, 13:43   

Trzeba trzeba, najbardziej jestem ciekaw drifterów, mam nadzieję że będzie na co popatrzeć :)

mikae
[Usunięty]

Wysłany: 01-06-2009, 20:43   

jak ktoś z MManiaków dysponuje autem spełniającym kryteria i chciałby się pokazać to zapraszam - tel wyżej :)

Odpowiedz do tematu