|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sposób na złodziej |
Autor |
Wiadomość |
Jacek25KRK
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-07-2009, 00:04 Sposób na złodziej
|
|
|
najpierw look na artykuł
http://www.autocentrum.pl..._zlodzieja.html
pisał go jakiś schizofrenik, albo opętaniec
najciekawszy fragment:
Cytat: |
14. Jeżeli masz samochód terenowy, w miarę nowego Mercedesa,BMW,Toyote Camry,Lexusa,Mazde Millenium, Infinity, Mitsubushi Sigma, Volvo, Audi bądź podobnej klasy samochód - możesz liczyć się z tym, że napadną na Ciebie z bronią, użyją przemocy, będą Cię śledzić, spróbują Cię wyciągnąć przemocą z samochodu. Jeżeli bez Twojej obecności posłużą się lawetą - to należy się cieszyć, że wybrali tak "pokojową" metodę. W przypadku napadu lepiej nie stawiać oporu i spełnić wszystkie warunki przestępców
|
gość to pisał chyba dawno temu, bo Sigma dziś warta 10k i mniej |
|
|
|
 |
Noritsu [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2009, 14:57
|
|
|
Rozwaliło mnie- Sigma !!! Ahahahahaha. Dobre. Muszę zacząć się mocno obawiać. Faktycznie to musiało być pisane bardzo dawno temu. |
|
|
|
 |
Pexu
Mitsumaniak
Auto: Colt 1.3 | 1997
|
Wysłany: 06-07-2009, 15:05
|
|
|
A mi się ten punkt podoba:
"21. Warto mieć pod ręką coś twardego i dosyć ciężkiego. Polecam tradycyjną rurkę gazową - jeśli napadnie cię jedna - dwie osoby, to możesz je zaskoczyć ładując najbliższego gości rurką w korpus. UWAGA!!! Cios w głowę był by najskuteczniejszy, ale wtedy Policja potraktuje Ciebie jak przestępcę, a bandyci będą udawać poszkodowanych. "
|
_________________ 7,60/100
 |
|
|
|
 |
Jassmina
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CJ0 1.3
|
Wysłany: 07-07-2009, 14:16
|
|
|
..."(...) uciekaj ile sił w silniku!"
Jak romantycznie... |
_________________ Nasze Wariaty : Colt CJ0 1.3 "Bonifacy", Galant EA5W
 |
|
|
|
 |
Jacek25KRK
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
|
Wysłany: 08-07-2009, 21:29
|
|
|
Pexu napisał/a: | A mi się ten punkt podoba:
"21. Warto mieć pod ręką coś twardego i dosyć ciężkiego. Polecam tradycyjną rurkę gazową - jeśli napadnie cię jedna - dwie osoby, to możesz je zaskoczyć ładując najbliższego gości rurką w korpus. UWAGA!!! Cios w głowę był by najskuteczniejszy, ale wtedy Policja potraktuje Ciebie jak przestępcę, a bandyci będą udawać poszkodowanych. "
|
dobre, szczerze mówiąc po przeczytaniu pierwszych kilku byłem tak rozbawiony, że nie byłem w stanie czytać do końca |
|
|
|
 |
Rejant
Forumowicz
Auto: Sigma 3000 V6 Kombi
|
Wysłany: 09-07-2009, 14:19
|
|
|
Jacek25KRK napisał/a: |
14. Jeżeli masz samochód terenowy, w miarę nowego Mercedesa,BMW,Toyote Camry,Lexusa,Mazde Millenium, Infinity, Mitsubushi Sigma, Volvo, Audi bądź podobnej klasy samochód - możesz liczyć się z tym, że napadną na Ciebie z bronią, użyją przemocy, będą Cię śledzić, spróbują Cię wyciągnąć przemocą z samochodu. Jeżeli bez Twojej obecności posłużą się lawetą - to należy się cieszyć, że wybrali tak "pokojową" metodę. W przypadku napadu lepiej nie stawiać oporu i spełnić wszystkie warunki przestępców
|
A zastanawiałem się czemu tak ludzie gapią się na moją Sigmę - Każdy chyba chce porwać moje cacuszko |
|
|
|
 |
|
|