Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sposób na złodziej
Autor Wiadomość
Jacek25KRK 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-07-2009, 00:04   Sposób na złodziej

najpierw look na artykuł

http://www.autocentrum.pl..._zlodzieja.html

pisał go jakiś schizofrenik, albo opętaniec

najciekawszy fragment:
Cytat:

14. Jeżeli masz samochód terenowy, w miarę nowego Mercedesa,BMW,Toyote Camry,Lexusa,Mazde Millenium, Infinity, Mitsubushi Sigma, Volvo, Audi bądź podobnej klasy samochód - możesz liczyć się z tym, że napadną na Ciebie z bronią, użyją przemocy, będą Cię śledzić, spróbują Cię wyciągnąć przemocą z samochodu. Jeżeli bez Twojej obecności posłużą się lawetą - to należy się cieszyć, że wybrali tak "pokojową" metodę. W przypadku napadu lepiej nie stawiać oporu i spełnić wszystkie warunki przestępców

gość to pisał chyba dawno temu, bo Sigma dziś warta 10k i mniej

Noritsu
[Usunięty]

Wysłany: 06-07-2009, 14:57   

Rozwaliło mnie- Sigma !!! Ahahahahaha. Dobre. Muszę zacząć się mocno obawiać. Faktycznie to musiało być pisane bardzo dawno temu.

Pexu 
Mitsumaniak

Auto: Colt 1.3 | 1997
Wysłany: 06-07-2009, 15:05   

A mi się ten punkt podoba:
"21. Warto mieć pod ręką coś twardego i dosyć ciężkiego. Polecam tradycyjną rurkę gazową - jeśli napadnie cię jedna - dwie osoby, to możesz je zaskoczyć ładując najbliższego gości rurką w korpus. UWAGA!!! Cios w głowę był by najskuteczniejszy, ale wtedy Policja potraktuje Ciebie jak przestępcę, a bandyci będą udawać poszkodowanych. "

:D :mrgreen: :D

Jassmina 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CJ0 1.3
Wysłany: 07-07-2009, 14:16   

..."(...) uciekaj ile sił w silniku!"
Jak romantycznie... :wink:

Jacek25KRK 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Wysłany: 08-07-2009, 21:29   

Pexu napisał/a:
A mi się ten punkt podoba:
"21. Warto mieć pod ręką coś twardego i dosyć ciężkiego. Polecam tradycyjną rurkę gazową - jeśli napadnie cię jedna - dwie osoby, to możesz je zaskoczyć ładując najbliższego gości rurką w korpus. UWAGA!!! Cios w głowę był by najskuteczniejszy, ale wtedy Policja potraktuje Ciebie jak przestępcę, a bandyci będą udawać poszkodowanych. "

:D :mrgreen: :D

dobre, szczerze mówiąc po przeczytaniu pierwszych kilku byłem tak rozbawiony, że nie byłem w stanie czytać do końca

Rejant 
Forumowicz

Auto: Sigma 3000 V6 Kombi
Wysłany: 09-07-2009, 14:19   

Jacek25KRK napisał/a:

14. Jeżeli masz samochód terenowy, w miarę nowego Mercedesa,BMW,Toyote Camry,Lexusa,Mazde Millenium, Infinity, Mitsubushi Sigma, Volvo, Audi bądź podobnej klasy samochód - możesz liczyć się z tym, że napadną na Ciebie z bronią, użyją przemocy, będą Cię śledzić, spróbują Cię wyciągnąć przemocą z samochodu. Jeżeli bez Twojej obecności posłużą się lawetą - to należy się cieszyć, że wybrali tak "pokojową" metodę. W przypadku napadu lepiej nie stawiać oporu i spełnić wszystkie warunki przestępców

A zastanawiałem się czemu tak ludzie gapią się na moją Sigmę :wink: - Każdy chyba chce porwać moje cacuszko :lol:

Odpowiedz do tematu