|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Chooper 28-07-2009, 23:26 |
głośniki - małe pytanko |
Autor |
Wiadomość |
radek230481
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-07-2009, 18:12 głośniki - małe pytanko
|
|
|
Siemka
Co sądzicie o tych głośnikach http://www.allegro.pl/ite...nio_jakosc.html
i czy wejdą do mojej cari (1,8Gdi 98` )???. Głośniki nie są może rewelacyjne ale chce aby coś w miarę grało. Obecnie mam tylko firmowe głośniki ( zresztą w nie najlepszym stanie). Proszę o opinię. Dzieki |
|
|
|
 |
miki4x4
Mitsumaniak Miki
Auto: to co w podpisie
|
Wysłany: 23-07-2009, 22:57
|
|
|
http://www.allegro.pl/ite...nio_jakosc.html = shit ( nie mają więcej niż 25W RMS a piszą o 250 W...)
nie zawracaj sobie głowy takimi głośnikami. Niewiele dokładając kupisz Phonocar - co w miarę zagra. Żadne Boss, Boschmann, Peying, Sony Explode, Blaupunkty itp.
Z tańszych a dobrych polecam :
jw. Phonocar
Helix
Hertz |
_________________ Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99r
Nissan Patrol 2.8 TD 94r
 |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2009, 23:01
|
|
|
kup używane oryginalne głośniki w lepszym stanie , a nie zawracaj sobie głowy taką tandetą.. hehe Boss e tam dupa sałata.
POzdr. |
|
|
|
 |
demeone
Mitsumaniak

Auto: Carisma '98 1.8 GDI
Kraj/Country: UK
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Wrz 2008 Posty: 598 Skąd: Szczecin/Manchester
|
Wysłany: 23-07-2009, 23:19
|
|
|
jakby to były Bose to co innego |
|
 |
pelo99
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 24-07-2009, 15:19
|
|
|
jednak jeśli chodzi o granie w samochodzie to jestem przekonany, że lepiej sobie powoli, etapami zakładać coś lepszego niż na raz wewalić się w g... !! Ja jestem zwolennikiem Alpine i chyba się z tego nie wyleczę. Teraz muszę także do swojej Cari pozbierać na jakiś sensowny zestaw, bo mam także ORI nagłośnienie |
_________________ Moje GDI na forum:
http://forum.mitsumaniaki...p=522041#522041 |
|
|
|
 |
mefis_radom
Nowy Forumowicz
Auto: lancer
|
Wysłany: 19-08-2009, 22:00
|
|
|
Zbieraj powoli klocki, jak chcesz taniej to mozesz kupowac sprawdzone uzywki. Ja sobie zestaw odseparowany MB Quarta poskladalem za nieduze pieniadze, tylko trzeba bylo poczekac troszke. Ktoregos razu odseparowany zestaw DLS PS-6a na allegro polecial za 250zl, a ten zestaw to juz naprawde ladnie brzmi, a jest warty sporo drozej, nie pchaj sie w jakas tania chinszczyzne. |
|
|
|
 |
|
|