|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam Serdecznie Misiumaniaków z nad Bałtyku:) |
Autor |
Wiadomość |
pol165256 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2009, 02:06 Witam Serdecznie Misiumaniaków z nad Bałtyku:)
|
|
|
a wiec Witajcie:)
mam pewną prośbę i być może ktoś z was mógłby mi pomóc, tak bez owijania to chcialbym sie wybrac w Wasze strony wraz z moja drugą połówką na weekend 7-9 sierpnia.
I teraz moje pytanie czy ktos z Was moze mi polecić jakąś tanią noclegownie, chodzi mi o okolice Gdańska i Sopotu, w ostatecznosci Gdynia:) Wystarczy zeby byl dach nad głową, jakies łóżko no i taniutko zeby bylo:)
Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Artur |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2009, 07:38
|
|
|
teraz masz szczyt sezonu, do tego jarmark więc nic tanio nie znajdziesz...
Napisz chociaz do jakiej kwoty szukasz. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24318 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-07-2009, 21:14
|
|
|
idziesz do empiku i przegladasz ksiazke z gospodarstwami agroturystycznymi - zapisujesz numery, miejscowosci i dzwonisz
ja tak kiedys spedzalem wakacje (nie raz) - i zawsze na zywiol (bez rezerwacji), zawsze cos sie znalazlo (szczegolnie jak masz spiwor i na 1 noc zostajesz, to schodza z ceny, bo nie musza poscieli szykowac
tylko raz mialem zdzierstwo i tragiczne warunki - w okolicach Warszawy, do tego zero atrakcji w okolicy... |
|
|
|
 |
pol165256 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2009, 02:20
|
|
|
okej dziekuje za pomoc:) w zeszlym miesiacu wlasnie tak na zywiol sie wybralem no i jedna noc musialem spedzic w samochodzie:) troche poszperalem i w sumie ceny nie sa najgorsze, jak sie dobrze poszuka to sa oferty 25-30zl osoba za dobe, tyle ze mam pecha i wszystko co znalazlem zajete wlasnie przez ten jarmark, ja tu chce nad morze a nie jarmarki zwiedzac::) |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2009, 07:49
|
|
|
Darek po co do empiku w necie masz to samo
Jak chcesz nad morze to szukaj w miejscowościach nadmorskich a nie w Gdańsku,Sopocie, Gdyni. Mapa do ręki z miejscowościami i jedzisz |
|
|
|
 |
pol165256 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2009, 12:13
|
|
|
poprostu myslalem ze moze jakis znajomy znajomego itp itd ktorego znacie wynajmuje pokoje, bo jak wiadomo ogloszen jest masa i jakies mozna przeoczyc:)
Dziekuje Wam za podpowiedzi, pozdrawiam |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2009, 23:25
|
|
|
pol165256 napisał/a: | poprostu myslalem ze moze jakis znajomy znajomego itp itd ktorego znacie wynajmuje pokoje |
Mam co nieco ale troszkę późno się obudziłem
Ale jak coś to jestem do dyspozycji. Miejscowość: STEGNA |
|
|
|
 |
|
|